Морські багатоборці області визначили кращих поміж себе
Написав Ігор Волошин   
Понеділок, 04 березня 2013, 08:51

bagato2895478

У Черкасах пройшов Відкритий чемпіонат області з морського багатоборства (морське триборство). Першість відбувалася в особистому заліку у трьох вікових групах: 1) чоловіки, жінки – 1994 р.н та старші, 2) юнаки, дівчата – 1995 р.н та молодші, 3) юнаки, дівчата – 2000 р.н та молодші. Чоловіки і жінки змагалися окремо.

Першого змагального дня спортсмени в СК «Манеж» бігли крос на 400 м (молодші) і 800 м (старші). Наступного дня багатоборці «складали» кульову стрільбу в приміщенні організації "ТСОУ". Останнім етапом було плавання в басейні НВК "Фотоприлад". 1 і 2 вікові групи долали 200 м., 3-тя вікова група – 100 м.).

У результаті серед молодших дівчат першою була Єлизавета Антонюк, за нею на п’єдесталі пошани розмістилися Марія Бітюкова та Поліна Петрова. Валерія Копитько стала найкращою поміж дівчат, Катерина Кусенкова та Єлизавета Хорошко відповідно приміряли «срібло» і «бронзу». Анна Крецу перемогла серед жінок, другою стала Вікторія Омельчук, третьою – Марія Антонюк.

Серед молодших юнаків тріумфував Данило Божко, срібним призером став Олександр Конюх, бронзовим – Владислав Твердохлєбов. У юнаків переміг Олександр Гончаренко, на кілька балів випередивши Станіслава Мединського (ІІ) і Микиту Світличного (ІІІ). Поміж чоловіків найкращим був Віталій Снесар, другим став Ігор Шибоволюк, а третім – Євген Луценко.
За результатами змагань переможці представлятимуть збірну команду області для участі в чемпіонаті України.

 

Довідка: Морське багатоборство у Черкасах розвивається при комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі, що знаходиться за адресою: вул. Хрещатик, 195, тел. 45-75-14.

 

 

dagato88543577