Змагання на честь весни: за день до старту
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 28 лютого 2013, 19:14

546456456547EtRy0CZXOQ

   Кращі гімнасти країни з’їжджаються сьогодні до Черкас. Спортсмени збираються аби визначити кращих на Відкритому чемпіонаті міста з гімнастики спортивної. «Черкаський спорт» в переддень змагань завітав до тренувальної зали. 

2111Idfsfsdfsdfdsf   До старту день, а в залі спортивного комплексу «Спартак» кипить робота. Апробувати черкаські снаряди бажаючих черга. Одна з перших семирічна Діана. До Черкас дівчинка завітала з Дніпропетровської області. Хвилювання юна гімнастка долає тренуючись пілд пильним керівництвом свого тренера.

   «Тут дуже багато діток, я дуже хочу перемогти. Мені подобаються Черкаси, це дуже гарне місто. Суперники сильні але буду старатися»,ділиться Діана, гімнастка із Дніпропетровська.

   Натомість семирічна черкащанка Аня суперників не боїться. У своїй перемозі маленька спортсменка впевнена на всі сто. Говорить: впевненості їй додає віра у неї тренера Алли Красовської.

   «Я готувалася довго до змагань і хочу перемогти. Я суперників не боюся, бо я гарна гімнастка. Я в собі впевнена і здобуду перемогу», говорить Аня, гімнастка КДЮСШ «Спартак».

   А для юного гімнаста Ярослава головна ціль – перемогти свого запеклого суперника. Для цього хлопець відшліфовує 7666Ivdsbfgh1772різноманітні елементи на кільцях та брусах. До виконання кожного підходить із особливою наполегливістю та прискіпливістю.

   «Я дуже хочу на цих змаганнях перемогти свого найсильнішого суперника, який мене постійно виграє. Зараз я вивчив деякі елементи і хочу його перемогти», – зізнається Ярослав, гімнаст КДЮСШ «Спартак».

   На декілька днів наше місто перевтілиться у столицю гімнастики.  Спортсмени із шести міст України з’їхалися сьогодні до Черкас на Відкритий чемпіонат міста зі спортивної гімнастики приурочений до міжнародного Жіночого Дня 8 березня. Приймає змагання спорткомплекс «Спартак». Тренер Алла Красовська говорить, всі гімнасти гідні перемоги.

   «Зараз діти опробовують снаряди і готуються до завтрашніх змагань. У дітей чудовий настрій, змагатися всі люблять, деякі хвилюються та трошки бояться, але настрій бойовий і всі хочуть завоювати перші місця», – говорить Алла Красовська, заслужений тренер України.

   Завтра, 1 березня, свої сили на черкаських приладах випробують дівчата. У суботу – хлопці.  Загалом, до участі у турнірі долучаться понад 80 спортсменів. Директор КДЮСШ «Спартак» Тетяна Бардовська зізнається: черкаські гімнасти до старту готувалися з початку року.

8555IMklgdfg3

   «Готувалися ми до цих змагань весь зимовий період. Працювали над новою програмою. Кожна дитина готувалася в нашій школі. Тому що новий рік – це новий старт. Всі діти вчили нові елементи, починаючи з  найменших і до майстрів»,запевняє Тетяна Бардовська, директор КДЮСШ «Спартак».

   Честь нашого міста відстоюватимуть вихованці двох спортивних шкіл: «Спартак»  та «Олімпія».