Рекордна кількість більярдистів змагалася у Черкасах
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 26 лютого 2013, 15:12

CyWjtyjyu7678685685678u6ur67iHJBSaD7I

   Минулого вікенду  черкаські більярдисти визначили кращого на черговому турнірі  «Plazma Cup» із класу «комбінована піраміда».

   Черкаські майстри кия та фукси б’ють рекорди. До участі у останньому турнірі «Plazma Cup» долучилася рекордна кількість спортсменів – 55-ть більярдистів! Свої сили учасники випробовували у звичному для них класі «комбінована піраміда». Нагадаємо, за умовами, кожен учасник матиме раніше свого суперника набрати вісім очок. За кожну правильно забиту в лузу кулю гравцеві зараховується одне очко. У разі порушення правил до поточного рахунку суперника порушника додається одне очко.

   «Змагання які проводить організація "Більярд Черкаси", можна вважати наймасштабнішими з усіх які коли не будь взагалі проводилися! Нові рекорди з кількості учасників, вже не дивують нікого, а той факт, що зростає кількість призових місць, що з'являється більше подарунків і сама боротьба виглядає більш інтригуюча й видовищна серед гравців- надихає нас на нові цікаві ідеї», – розповідає Михайло Шеремєтьєв, один із організаторів турніру.

u5uehtvydtvv6ty_1

   Випробувати свої сили та майстерність завітали учасники не лише з Черкас, але й з Сміли, Золотоноші, Чорнобаю, Шполи, Чигирину, Звенигородки та інші.

   «Справжньою «сенсацією» стала поразка чотирьохразового чемпіона наших турнірів Віталія Грицая із Золотоноші, який вибув на етапі півфіналу. Рівень та майстерність учасників росте. Порадувало те, що було чимало новачків, які продемонстрували достатньо високий рівень гри», – ділиться Артем Пурик, один із організаторів турніру.

   Протягом двох днів, 23-го та 24-го лютого, майстри кия та фукси визначали кращого. Фортуна цього разу посміхнулася Сергію Костюкевичу із Черкас. Другу сходинку посів також черкасець Андрій Цапрілов, почесна бронза дісталася Валерію Борозненку. Роздзинкою турніру стали виступи більярдиста Артема Пурика, який демонстрував низку більярдних трюків у прямому ефірі каналу «ILC». Таким чином, змагання більярдистів Черкащини мали змогу побачити далеко поза межами міста та країни.

u5uehtvydtvv6ty_2