Кубок міського голови розділили два танцювальні колективи
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 25 лютого 2013, 13:14

hhhhghh65767567hyyy_2

   Минулого вікенду у Черкасах відбувся традиційний Всеукраїнський фестиваль із сучасної хореографії «Весняний вітер», на якому визначили кращих танцівників України.  

   Майже вся Україна танцювала минулого вікенду у Черкасах. Два дні, 2500 учасників із 12-ти міст України підкорювали черкаський паркет. Всеукраїнський фестиваль зібрав танцівників із Києва, Одеси, Дніпропетровська, Луганська, Сміли та інших міст країни. У перший день змагань, конкурсанти випробували  свої сили у стріт-денсі, у другий – танцювали диско та влаштували шоу. Позмагатись до Черкас з’їхались танцівник віком від 3 до 20 років.

   У підсумку Кубок міського голови  розділили черкаський колектив "Вікторія" та харківський колектив «Джекпот». Другу сходинку посіли торішні переможці: смілянський ансамбль "Шторм". Третє місце виборола команда «Імпульс» черкаського палацу молоді.

hhhhghh65767567hyyy_1 

   «Радує те, що зараз сучасні танці дуже помолоділи, діток приводять танцювати з трьох років. Я вважаю, що це хороша тенденція, оскільки до 6-7 років, це вже досвідчені танцівники, які готові підкорювати світ», – говорить Вікторія Сухенко, організатор фестивалю з сучасної хореографії «Весняний вітер».