ФСТ «Динамо» підбило підсумки
Написав Administrator   
Субота, 23 лютого 2013, 09:09

dinamo_2fhxhr5y4rfhxhft013_1У Черкасах відбулося засідання Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України. 

У приміщенні Управління міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області 19-го лютого відбулося засідання президії Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. На ньому були присутні 11 членів президії організації та її керівництво – Голова Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства, начальник Управління міністерства внутрішніх справ України генерал-майор міліції Валерій Дерновий та перший заступник голови Сергій Бовт. На порядок денний виносилося декілька питань, основним з яких було підведення підсумків роботи організації за 2012 рік та обговорення результатів 58-ї Спартакіади обласної організації зі службово-прикладних та масових видів спорту, повідомляє ФСТ «Динамо».

За сприяння членів організації було проведено 58 Спартакіаду з 9 видів спорту, в якій взяли участь 546 учасників. Всіх їх було розділено на три категорії, в кожній з яких визначилися переможці.

Gdheghddea7t6ya3hgzdjghdjfgh_1У першій групі колективу фізичної культури призові місця розділилися наступним чином: І місце – представники Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля; ІІ місце – Управління служби безпеки України в Черкаській області; ІІІ місце – Управління міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області.

Серед колективів другої групи: І місце -  Управління податкової міліції в Черкаській області,ІІ місце –УДПтС в Черкаській області , ІІІ місце – вч 3061.В третій групі: виграла команда з Юридичної академії, ІІ місце-ДБ ПАТ «Азот», ІІІ місце-прокуратура області,

Окрім цього тренерам Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України є чим пишатися, адже їхні вихованці беруть активну участь у змаганнях міжнародного та національного рівня, посідають в них призові місця.

- На Олімпійських іграх 2012 року в місті Лондон взяли участь заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Юлія Олішевська та майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Дарія Шаріпова, — розповів Сергій Бовт.

Особлива увага в обласній організації приділяється розвитку неолімпійських та службово-прикладних видів спорту. Так, у вересні 2012 року в місті Черкаси на високому рівні відбулися чемпіонати фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з легкоатлетичного кросу, боротьби самбо, службового двоборства, прикладної стрільби та рукопашного бою за програмою комплексних змагань «Динаміада-2012» серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.

dinamo_7676472013_3За підсумками всебічного аналізу роботи по забезпеченню статутної діяльності за 2012 рік Черкаська обласна організація звітувала у фізкультурно-спортивному товаристві «Динамо» у місті Києві, де отримала оцінку «задовільно». Також на засіданні президії розглянуті питання стосовно затвердження планів на 2013 рік та Статуту обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо».

Окрім цього Голова Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства Валерій Дерновий вислухав членів президії щодо питань, які їх турбують, та запевнив, що всіляко допомагатиме та сприятиме повноцінному функціонуванню Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України та обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамо».