«Танцюють всі!»: старт у Черкасах
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 21 лютого 2013, 10:22

28933ghfhxfghxfghtrutdruytr0_w640_h640_stbtancuiutvseflag

   Черкаси стали відправною точкою кастингів нового сезону телепроекту «Танцюють всі».

  На початку лютого стартували кастинги шостого сезону танцювального проекту телеканалу «СТБ» – «Танцюють всі!». Журі проекту розпочало пошук найкращих танцівників із нашого міста.

   «Танцюють всі – це формат шоу «So You Think You Can Dance?» («Думаєш, ти вмієш танцювати?») британської компанії «RDF». Це конкурс талантів для всіх, хто думає, що він вміє танцювати, для представників всіх напрямів і танцювальних стилів. Цей телепроект є одним із найпопулярніших у світі та виходить у 24 країнах. Переможець проекту «Танцюють всі!» отримає 500 тисяч гривень і можливість стажуватись у кращій танцювальній школі США.

x_bdajghcghj8584d_2

   Кращих із кращих обирали у «Палаці молоді». Випробувати свої сили завітало чимало черкаських танцівників. Попередньо кожен учасник заповнив анкету та зареєструвався. Опісля – розпочався відбір, який проходив у три етапи. На першому – черкасці мали зімпровізувати під запропоновану журі музику. Далі танцівники демонстрували заздалегідь заготовлену постановку певного танцювального стилю. Заключним етапом стало знайомство журі з учасниками, що проходило у формі флеш-інтерв’ю. Незважаючи на старання черкасців, журі та фортуна посміхнулася не багатьом.

6e34gt53450129b30a83e78048430f248dc552df_2

   Нагадаємо, раніше кастинги телепроекту «Танцюють всі!» вдалося пройти черкасцям Максиму Оробцю та Олені Головенкіній. Максим спромігся увійти до двадцятки кращих танцюристів України. Олена ж за три ефіри танцювального проекту «Танцюють всі-5» пройшла до топ-п’ятдесятки учасників шоу, проте зупинилася за крок до оголошення двадцятки кращих. Однак організатори вирішили дати шанс талановитій танцівниці стати джокером проекту.