Черкаські більярдисти грали у «Бункері»
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 06 лютого 2013, 16:42

7777787WzYlfs-7O34

  У Черкасах відбувся один із наймасштабніших більярдних турнірів 2013-го року – «Бункер Cup».

   Із самого ранку у більярдному клубі «Бункер» не на жарт «гаряче». Адже саме там зібралися майстри та любителі більярду не лише з Черкас, але й з інших міст України. В одному приміщенні їх зібрав аматорський турнір з «динамічної піраміди» – «Бункер Cup». Протягом двох днів, 26-27-го січня, у більярдному клубі «Бункер» свої сили та вправність випробовували спортсмени із Сміли, Чигирина, Звенигородки, Золотоноші, Чорнобая, Полтави, Шполи та Києва.  

   «Змагання пройшли дуже пристойно, про це свідчить кількість учасників....їх аж 52! Змагання пройшли на високому рівні. Була боротьба, яку так хотіли всі учасники, були й сенсації та здивування, хто підняв свою гру на новий рівень, а хто перемудрив і переоцінив себе. Було все... Але це гра тут все буває. Покищо для мене це наяскравіше свято, яке було у нашому місті. Багатьом учасникам, глядачам, вболівальникам – це сподобалось Звичайно, були поразки, незадоволення, як же без цього. Нам приємно  бачити боротьбу.  Ми не збираємось зупинятись, а й далі будемо проводити такі свята більярду», говорить Артем Пурик, організатор змагань. 

z8vCFCyytyr7e67euetu2qJd8 

   Змагання зібрали рекордну кількість учасників. Загалом, до участі у турнірі долучилися 52 спортсмени-більярдисти. Серед учасників була всього одна представниця прекрасної статі – Яна Надточій, яка показала високий рівень гри. У перший день змагань всіх учасників розділили на чотири групи. До плів-офу потрапило лише шість кращих, де грали до трьох перемог. У фіналі за головний трофей змагань боролися Віталій Грицай із Золотоноші та черкасець Віталій Крижановський. У підсумку перемогу здобув Віталій Грицай, який став переможцем «Бункер Cup». Третю сходинку розділили два учасники – Микола Рябенко з Черкас та Володимир Лимаренко з Києва.

Наступне більярдне протистояння спортсмени запланували на кінець лютого.