Вуличний автоекстрим
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 03 лютого 2013, 12:32

45df32gdfhzfgh56w445w45969661

   У Черкасах пройшов другий етап зимового чемпіонату міста з автомобільного слалому

    Ревіння двигунів, запал водіїв та скрипіння гальм – все це панувало вчора на майданчику біля ТРЦ «Екватор» (по вулиці Сурікова). Усе – заради перемоги, захоплення глядачів і здобуття нових навичок контраварійного водіння. Адже саме там відбувся другий етап найекстримальніших змагань цієї зими – зимового чемпіонату Черкас із автослалому. До початку змагань на майданчику зібралися не лише учасники, але й уболівальники та прості черкаські автолюбителі. Випробувати свого залізного коня на другому етапі зимового чемпіонату міста із авто слалому долучилися учасники віком від 17-ти до 50-ти років. За словами головного організатора змагань Андрія Яроменка, другий етап видався не менш напруженим та видовищним ніж перший.

315836gdfgdfgdfgdwqwqwr6464egdgd594

   «Перш за все – це цікаво та енергійно. Мені подобаються такі заходи, коли збирається багато людей, об’єднаних одним інтересом, спілкуються, тренуються. Слаломом і гонками захоплююся вже понад вісім років. Побував на численних змаганнях, зокрема й на «Ялта Ралі». Без екстриму вже не можу, це потреба, частина мого життя», – зізнається Віталій Т, учасник змагань.

   Як і минулого разу, учасниками змагання стали як професійні гонщики, так і аматори-любителі. За словами організаторів, великою перевагою таких змагань є те, що долучитися до них мають змогу водії будь-якої марки авто. До того ж, серед учасників можна побачити як чоловіків, так і представниць прекрасної статі, які цього разу продемонстрували значно ліпший результат та «втерли носа» багатьом.

fgxf4259cvdg029hfghfg42

   Узяти участь у цьому змаганні, до речі, цілком безкоштовно, мали змогу всі охочі. Головна умова – мати права та справну автівку. Наприкінці місяця, 23-го лютого, автолюбителі Черкас зможуть спробувати свої сили вже на третьому етапі чемпіонату із зимового слалому під назвою «Чоловічий фінал».

54gjdgjfghfx46rhgsrh4750671