«Черкаський спорт» визнано кращим ЗМІ року!
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 01 лютого 2013, 18:40

1350285093_www3333.cknews.info   Інтернет-портал «Черкаський Спорт» переміг у номінації «Кращий ЗМІ» на міському конкурсі «Лауреати спортивного року 2012».
    Буквально годину тому інтернет-портал «Черкаський спорт» було визнано кращим спортивним засобом масової інформації 2012-го року. Це звання наш сайт отримав на щорічному міському конкурсі «Лауреати спортивного року 2012». Почесну нагороду наш сайт отримав із рук представників міської влади.

   За словами членів журі, що складалося із представників міської ради та департаменту освіти, у номінації «Кращий ЗМІ» «Черкаський спорт» переміг завдяки широкому інформуванню численної кількості любителів спорту про спортивні заходи, що проводять у нашому місті, оперативне та об’єктивне висвітлення спортивного життя Черкащини, популяризацію спортивного руху та здорового способу життя, проведення он-лайн трансляцій, низку яскравих відеозвітів та якісні фоторепортажі.  Суперниками «Черкаського спорту» у цій номінації стало видання «Вечірні Черкаси» та обласна державна телерадіокомпанія «Рось».
    Почесну нагороду отримав один із партнерів нашого ресурсу – Юрій Гончаров та редактор сайту В’ячеслав Лопушанський. Опісля обидва своїх емоцій не приховували. Перемога «Черкаського спорту» у номінації «Кращий ЗМІ» для обох за честь.


Dter54yhfhSC_0tertert151

   «Подібні нагороди є потужним стимулом працювати та розвиватися далі. Це свого роду поштовх для нашого ЗМІ. Адже починали ми фактично з нуля. За рік нам вдалося, наскільки то було можливо, зануритися у спортивне життя нашого міста та розповісти про найяскравіші його моменти любителям спорту. Сподіваємося, що нам і надалі вдаватиметься тримати руку на пульсі спорту та радувати черкасців якісними та оперативними матеріалами», – ділиться опісля В’ячеслав Лопушанський, редактор сайту «Черкаський спорт».