«Вікторія» знову підкорила столицю
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 30 січня 2013, 09:57

  657657uy6rtystruy65utsyu_YVP9005_2 

85 нагород привезли вихованці танцювального колективу «Вікторія» з міжнародного фестивалю.

   Танцівники колективу сучасної хореографії «Вікторія»  Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру ще раз довели, що рівних їм немає. Черкасці вкотре спромоглися приголомшити своїми танцювальними здібностями та вибороти низку нагород різного ґатунку. Кращих з кращих визначало поважне журі, яка складалося із кращих хореографів із різних країн світу. Тривало танцювальне протистояння два дні, 26-27-го січня. Суперниками черкасців стали кращі танцівники не лише України, але й Росії, Білорусії, Молдови та інших країн.

Нагадаємо, перший фестиваль «Столиця запрошує» стартував у Києві у 2007-му році. Тоді до участі долучилися лише 18-ть колективів із Центрального регіону України. Минулоріч до участі у цьому фестивалі долучився 51-ин колектив. Цього року, за словами організаторів, кількість учасників була рекордною.

657657uy6rtystruy65utsyu_YVP9005_1 

   У підсумку, черкасцям вдалося «запалити» паркет та вибороти аж 85 нагород різного ґатунку. Золото та грошові нагороди у дисципліні хіп-хоп виборола юна Вікторія Сухенко та Євген Дубінчук. Ще раз довели свою майстерність Яремчук Дарина, Сухенко Вікторія, Лобода Дарина, Черкасов Микита, Дубінчук Євген, Кузьменко Анна, Слізченко Вікторія, Чорна Богдана, Неліна Маргарита та б.інш.  Відкриттям сезону став Сергієнко Тимофій та найменші учасники Наумова Анастасія (5 років) та Островський Данієль (6років).

   Проте на цьому танцівники колективу сучасної хореографії «Вікторія»  Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру не зупинилися. Вже сьогодні вирушили до Москви підкорювати ще один міжнародний фестиваль – «Кремлівські зорі».