Бадмінтонна першість
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 27 січня 2013, 12:56

IfgjfgjfMG_5hfhfgjfg257_2

На Черкащині визначили кращих віртуозів ракетки та волана.

Нещодавно у спортивному залі смілянської загальноосвітньої школи №10 зібралися майстри бадмінтону. Помірятися силами та вправністю у найшвидшому виді спорту на змагання завітало двадцять спортсменів: десять представниць прекрасної статі та десять сильної. На ігрових майданчиках зібралися як початківці, так і досвідчені бадмінтоністи. Вік учасників 9-11-ть років.

Змагання проходили у декілька етапів. У першому спортсмени набивали волан і визначали шість призерів, які проходять до наступного туду. У другому етапі бадмінтоністи демонстрували точність подачі. До третього ж етапу пройшло всього чотири спортсмени, які розіграли між собою призові місця на п’єдесталі першості. Як зазначив куратор змагань Євген Медик сайту «Сміляночка», що фінальні зустрічі були дуже цікавими та запеклими: для того, щоб визначити переможця, юним бадмінтоністам в окремих зустрічах доводилося грати по 3 партії.

IfgjfgjfMG_5hfhfgjfg257_1

У підсумку, серед юнаків на п’єдестал першості зійшли:

1 місце – Дан Денищук, учень 2-го класу школи № 15;
2 місце – Максим Манько, учень 4-го класу школи № 12;
3 місце – Сергій Лозовський, учень 2-го класу школи № 15.
Переможцем спеціальної номінації «За волю до перемоги» став володар 4-го місця Максим Лисюк, учень 3-го класу школи № 10.
Серед дівчат місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Анастасія Зінченко, учениця 4-го класу школи № 1;
2 місце – Марія Карамиш, учениця 3-го класу школи № 10;
3 місце – Валерія Царенко, учениця 5-го класу школи № 12.
Перемогу в номінації «За волю до перемоги» отримала учениця 5-го класу школи № 12 Даша Сидоренко, яка посіла 4-те місце.