Автомобільний екстрим на снігу
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 16 січня 2013, 09:44

avtoralli19feeNR3OTXk

У Черкасах пройшов перший етап зимового чемпіонату міста з автомобільного слалому.

Любов до екстриму за кермом – саме це об’єднує всіх учасників  зимового чемпіонату міста з автомобільного слалому. Випробувати свого залізного коня на засніженій та екстремально слизькій трасі наважилися 30-ть водіїв-відчайдухів. За словами організаторів, мета чемпіонату  – навчити водіїв справлятися з керуванням на зимових дорогах та вберегти їх від аварії.

«Вирішили зібрати друзів, знайомих, які люблять спорт та швидкість аби вони мали змогу вдовольнити свій азарт на дорозі тут, а не в місті. Хотілося якось зібрати всіх до купи та справді гарно провести час. Я думаю, що у нас вийшов досить цікавий чемпіонат, якій подарував незабутні емоції всім учасникам. На вуличному майданчику, окрім перемоги, водії-екстримали здобували навички контраварійного водіння», – розповідає Андрій Яроменко, організатор зимового чемпіонату зі слалому міста Черкаси.

До участі у першому етапі зимовому чемпіонаті Черкас із автомобільного слалому долучилися учасники віком від 16-ти до 50-ти років. Проходили змагання  у межах мікрорайону «Митниця» міста Черкаси (пірс). Попереду у черкаських любителів екстриму ще два етапи змагань. Найближчий відбудеться 2-го лютого під гаслом «Лютневі ігри». Заключний же етап змагань, під назвою «Чоловічий фінал»,  заплановано на 23-тє лютого.