Зірковий розігрів
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 14 січня 2013, 13:37

Vsdgdfgdfgdfgdfgdfgdfg675686586uthjghjxgjgh_c-eeaiG2c

   Черкаський танцівник Максим Оробець приголомшив саму Дженніфер Лопес.

   Головний хореограф Черкас розділив сцену із світовою попдівою. Максим Оробець був запрошений «розігріти» багатотисячний натовп перед виступом латиноамериканської зірки. Черкасцю вдалося не лише запалити публіку але й здобути безцінний досвід. 

   На запрошення станцювати на концерті Дженніфер Лопез черкасець Максим Оробець погодився не задумуючись. До виступу на великій сцені танцівник готувався спільно із співачкою Анною Сєдаковою. Танцювальну постановку готували протягом місяця. Спочатку демонстрували танцювальне шоу закордоном. Проте, за словами Максима, зірковий розігрів в Україні запам’ятався найбільше.

   «Виступав я разом із Сєдаковою. Це було цікаво. Напевно перша робота в моєму житті, коли не я до когось бігав, а мені зателефонували і спитали чи я хочу попрацювати. Мене запросили, бо потрібно було поставити щось дійсно гідне великої сцени. Щоб перед Лопез ми розігріли публіку, підготували її до феєричного шоу. Було дуже цікаво і я радий, що був такий досвід у мене в цьому житті», – розповідає Максим Оробець, танцівник.

 

   Розігрівали багатотисячний натовп Максим Оробець спільно із Анною Сєдаковою понад півгодини. Проте найбільше, за словами Максима, його вразив виступ самої попдіви Дженніфер Лопес . За словами танцівника, шоу латиноамериканської зірки було справді приголомшливим. Як тільки співачка з’явилася на сцені – зал просто вибухнув аплодисментами. Максиму ж довелося спостерігати за її виступом із-за куліси. Проте поспілкуватися із легендарною латиноамериканською співачкою вдалося лише Анні Сєдаковій. Черкасцю невистачило якоїсь хвилини.

img-4lopez478 

   «Просто зовсім по іншому, коли ти чуєш ці пісні по радіо і чуєш їх в живу, бачиш зірку у трьох метрах від себе. Я трохи не встиг сфотографуватися, її забрали вже. Я був останній в черзі, коли її забрали. Вона дуже мила та привітна людина. За кулісами панувала справді надзвичайно позитивна енергетика, яка мене неабияк зарядила. Дуже цікаво подивитися як це насправді відбувається, бо це зовсім інша енергетика, коли людина жива, перед тобою співає», – додає Максим Оробець, танцівник.