Дитячо-юнацька спортивна школа з веслування підвела підсумки 2012 року
Написав Ігор Волошин   
П'ятниця, 04 січня 2013, 11:59

vesZ6-c8Flfh98

   У Дитячо-юнацькій спортивній школі з веслування підвели підсумки спортивного 2012 року. На святі напередодні нового року керівництво закладу відзначило найкращих та найперспективніших веслувальників подарунками і грамотами, а наймолодших – солодощами.

    У 2012 році наші спортсмени здобули беззаперечну перемогу у Всеукраїнських зональних змаганнях «Стрімкі човни», команда черкаських веслувальників посіла 3 місце у ІV Спортивних іграх школярів України, Дар’я Пелипась та Артем Іщенко стали переможцями та призерами Міжнародних героїко-патріотичних змагань «Пам’ять», Андрій Бутенко завоював перемогу в Чемпіонаті України за програмою І юнацьких Олімпійських Ігор.


   Окрім того два вихованці школи отримують стипендію міського голови у номінації «За високі досягнення в спорті». Це Андрій Бутенко, учень 9-А класу Черкаської гімназії №9 ім. О.М.Луценка, який зайняв І і ІІІ місця у чемпіонаті України за програмою юнацьких Олімпійських ігор з веслування на байдарках і каное, нагороджений дипломами за І, ІІ, ІІІ місця у Всеукраїнських зональних змаганнях з веслування на байдарках і каное у 2012 році. А також Костянтин Гарасименко, учень 11-Б класу Черкаської гімназії №9 ім. О.М. Луценка, який нагороджений дипломами за І та ІІ місце у ІХ Спортивних іграх школярів України з веслування на байдарках і каное серед юнаків, він зайняв ІІ та ІІІ місце в чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное, ІІ та ІІІ місце у відкритому чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное, є переможцем Всеукраїнських зональних змагань «Стрімкі човни» у 2012 році.


   – Понад 30 вихованців ДЮСШ з веслування в 2012 році піднімались на п’єдестал пошани в змаганнях Всеукраїнського рівня. Вісім вихованців виконали норматив «Кандидат у майстри спорту України», три – І розряд та двадцять шість – спортивно-масові розряди, – розповідає директор школи Катерина Коваленко, – Висловлюю щиру подяку колективу ДЮСШ з веслування, а також всім тим, хто нас підтримує та допомагає.  

Також уперше за 10 років троє кращих вихованців школи відвідали Міжнародний дитячий центр "Артек".

 

veslyvanna465477

«Підсумки роботи ДЮСШ з веслування за 2012 року»


  1.   Придбано три човни (байдарки) типу «Файтер» (виробник Україна) та байдарку «Пластекс» (виробник Польща), а також човни та весла для груп початкової підготовки.

  1. Придбано за позабюджетні кошти та подаровано школі човен-байдарку типу «Вайда» (виробник «ЕСТА ЛТД» Україна).

  1. Школі передані спортивні тренажери в зал загально фізичної підготовки від КП «Соснівський СУБ».


  1. Вдало організовано та успішно проведено ряд спортивно-масових заходів:

4.1 Чемпіонати та першості міста на воді, із загально-фізичної підготовки серед спортсменів-веслувальників, а також з міні-футболу та регбі.

4.2 У підготовці та участі в «Ярмарку спорту 2012 року» взято участь 70% учнів-спортсменів школи.

4.3 Проведений відкритий урок, присвячений Олімпійському тижню, в ЗОШ №12 за участю тренерів та провідних спортсменів.

4.4 Відновлено традицію колективних суботників, по закінченню яких спортсмени самостійно, під контролем тренерів, готують кашу.

4.5 Проведено щорічні водноспортивні походи (острів «Чаїний»).

4.6 Започатковано проведення урочистих зборів, з метою відзначення та нагородження провідних та перспективних спортсменів школи.


  1. У школі збільшилась кількість тренерів з 8 до 13 та учнів спортсменів з 119 до 188, в порівнянні з 2011 роком. У відділенні академічного веслування з’явився ще один тренер - викладач.

  1. Проводяться роботи та заходи, щодо облагороджування території ДЮСШ з веслування та енергозбереження.