Як зустрічатимуть «змію» люди спорту Черкащини
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 31 грудня 2012, 11:10

oputyvannya20137EKuXK_P8W0

До Нового року лишаються лічені години. Позаду виснажливі тренування, постійні подорожі, поразки та неповторні миті перемоги. Усі спортивні діячі міста у ці дні дозволяють собі трошечки розслабитись та зустріти Новий 2013-й рік! «Черкаський спорт» напередодні свята поцікавився у провідних спортсменів, тренерів та спортивних діячів міста, як та де вони будуть зустрічати Новий рік Змії.     


oputyvannya2013fXOjgI7C4P8В’ячеслав Василенко, тренер спортивного клубу «Грізлі»:

«Святкуватиму у колі найкращих друзів у Черкасах. Можливо підемо в один з нічних клубів. Ялинку цьогорічне не купували. Щодо року, який минає,то найбільше запам’яталися хороші результати моїх учнів. Цьогоріч ми дебютували на чемпіонаті Європи і взагалі мої хлопці показали досить гарні результати. Працювали плідно. Всім спортсменам та любителям спорту я бажаю, щоб у наступному році у вас було неймовірно багато яскравих моментів, перемог та спортивного тріумфу».

 

 

 

 

 

oputyvannya2013dsdsdsz_f18db3e2Оксана Оробець, фітнесистка:

«Цей Новий рік зустрічатиму вже не з родиною в Черкасах, а в Китаї. Ялинку не купувала, бо абсолютно не маю на це часу. Постійні переїзди та і купувати ялинку в готельний номер якось не дуже хочеться. До того ж, в Китаї їх абсолютно не продають. 2012-ий рік запам’ятався змаганнями, а саме: чемпіонатом світу, на якому я стала другою. Також турніром «Арнольд Класік», де я теж виборола срібло. Щодо загальних подій, то запам’ятався чемпіонат Європи по футболу, червень був дуже яскравим для України. Ну, і звісно, «МАЙДАНС»! Таких емоцій та переживань я ще не відчувала, сподіваюся, що буде продовження проекту».

 

 

 

 

oputyvannya2013IsbAbWyEHsAВ'ячеслав Полежайко, президент обласної федерації альпінізму та скелелазіння:

«Новий рік зустрічатиму в Криму, а другого січня полетимо в Грузію, збираємося підкорити вершини Ушбу. Ялинку не ставив, а прикрасив драцену в офісі. Загалом цей рік видався дуже успішним. Запамятався проектом Черкаський прапор на вершинах світу та відкриттям першого скеледрому. Подібна споруда – єдина на всю Черкащину й унікальна для України. Це і запам’яталося. Всім читачам бажаю достатку та натхнення у новому році».

 

 

 

 

 

 

oputyvannya20132VHGObq-sOEВікторія Сухенко, керівник зразкового художнього танцювального колективу «Вікторія»:

«Як завжди, традиційно, Новий рік зустрічатиму у колі друзів та родини у лісі з шампанським та шашликом! Ялинку ми купуємо щороку, щоб трохи повернутись у дитинство, відчути аромат та настрій Нового року. Рік 2012 був дуже яскравим та багатим на події. Для мене найголовніше, те що мій син Ярослав успішно закінчив 11 класс і зараз є студентом одного з найкращих вузів України - КНУКІМ на кафедрі режисура, хореографія. Він має змогу надалі розвивати свою майстерність і навчатись у найкращих хореографів. Порадували також і вихованці 4 золоті відзнаки і безліч перемог, як на Світових танцювальних майданчиках, так і на українських. Тож маю надію, що рік прийдешній принеса нові досягнення та багато цікавих зустрічей! Хочу побажати всього самого хорошого у наступному році!! Мрійте - мрії здійснюються».

 

 

oputyvannya2013wlRDwlavhtoЯрослав Заїка, волейболіст:

«Зустрічати новорічні свята буду із дружиною в Полтаві. Купили ялинку, тому новорічна атмосфера в нас давно вже. 2012-ий рік запам’ятався для мене одруженням, розвалом професійного волейболу в Черкасах, переходом в іншу команду та переїздом в інше місто. Хочу побажати, щоб у наступному році в Черкасах таки відродився волейбол, а всім спортсменам зичу наснаги та побільше легких перемог».

 

 

 

 

 

 

oputyvannya2013xkM2-wvUjjkАртем Пурик, більярдист:

«Новий рік зустрічатиму вдома. Спочатку у колі сім’ї, потім із друзями. Ялинку купив надзвичайно гарну, аж до стелі. Щодо року, який минає, то 2012-ий рік Дракона – це мій рік. Приніс він мені справді багато чого хорошого, втілив у життя багато планів та проектів. Рік був настільки насичений, що я встиг зробити стільки, як би я робив за два чи три роки. Хочу побажати всім любителям більярду і спорту загалом, щоб наступний рік у всіх відношеннях був кращим, щоб хижа Змія принесла удачу кожному».

 

 

 

 

 

oputyvannya2013sdasdasy_1f66ff51Олексій Горішний, фітнесист:

«Зустрічатиму Новий рік у колі сім'ї, вдома. Запам'яталася робота фітнес-моделлю в Таїланді і весняний сезон з фітнесу, в якому я виграв усі турніри, в яких брав участь, а саме: кубок України, чемпіонат Європи, кубок Світу. Ялинку не купували, набридла ця традиція вже».

 

 

 

 

 

 

 

 

oputyvannya2013z_2fcbf6f8Дмитро Проценко, футболіст:

«Святкувати буду в колі сім'ї, так як вважаю Новий рік сімейним святом. Потім буду з друзями. Ялинку звичайно купили але прикрасили її тільки 30-го грудня, часу просто не вистачало до того. У 2012-му році багато запам'яталося всього, так відразу і не пригадаєш все. Зичу, щоб наступний рік був у багато раз кращим та виграшнішим для всіх спортсменів Черкащини та України».

 

 

 

 

 

 

oputyvannya2013z_91fcd40fСергій Панчук, бодібілдер:

«2013 я зустріну вдома, в компанії друзів. Серед гостей будуть імениті черкаські спортсмени, фотографи, рекламщики та інші не менш  талановиті люди. Я вирішив закласти традицію відзначати Новий рік в домашній обстановці, за великим столом, у веселій і добродушною атмосфері. Після півночі обов'язково підемо гуляти. Сподіваюся, що погода буде прихильною і найближчим часом подарує нам купу снігу, як пів місяця тому. Ялинка буде, але штучна. З нею простіше. Я побоявся поставити живу, так як є ймовірність, що простоїть вона до літа. Так завжди буває.
2012-ий запам'ятався величезною кількістю подій та виділити кілька я просто не можу. Це і перемоги на бодібілдерській сцені, різкий кар'єрний зліт, становлення більш усвідомленого погляду на світ. Я запам'ятаю 2012-ий рік в цілому, як переломний період мого життя. Через багато років я буду відчувати приємну ностальгію за цими чотирма простим цифрам».

 

oputyvannya2013xLfzz480CX8Анна Круковська, фітнесистка:

«Якщо чесно, то досі не знаю, де буду зустрічати Новий рік. Можливо вдома, а може поїду до когось із друзів. Ялинку купувала й прикрашала спільно із «Черкаським спортом». У 2012-му році мені найбільше запам’яталися мої перемоги на чемпіонатах. Рік був для мене більш ніж вдалим. Я, доречі, народилася у рік Дракона, тому він був для мене справді прихильним. Сподіваюся , що наступний рік Змії у мене та у всіх черкаських спортсменів буде вдалим та багатим на перемоги».

 

 

 

 

 

oputyvannya2013y_17298576Олексій Сюткін, тріатлоніст:

«Зустрічаю вдома, як завжди! Проте цього разу вперше із дружиною. Новий рік це для мене сімейний свято! Не розумію тих, хто відзначає його десь у ресторанах або кафе.  Це ж родинне свято! Ялиночку ми придбали та вже прикрасили. Також прикрасили всю квартиру, тому вдома новорічна атмосфера! Найбільш пам’ятна подія для мене у цьому році – моє весілля! Всім спортсменам та тренерам я бажаю щастя, бадьорості та везіння у наступному році».

 

 

 

 

 

 

oputyvannya2013tolfv3ca-R8Михайло Шеремєтьєв, більярдист:

«Минулі роки я проводив вдома. Ялинку не купував, бо шкода їх потім виносити. В мене росте власна ялинка, не далеко за містом у дачному кооперативі, яку я, маю надію, прикрашатиму на майбутні новорічні свята! У цей Новий Рік буду з друзями. Це вперше за довгий час і, маю надію, що це стане традицією, яка в подальшому об'єднає багато сімей за одним столом! Цікавого в цьому році було чимало, але найголовнішим, на мою думку, є те, що цей рік пройшов не дарма- зроблено все, що заплановано, а саме: отримав права водія та купив авто, отримав підвищення по роботі, організацією «Більярд Черкаси» проведено 9-ть турнірів! Можна спокійно із задоволенням випити келих шампанського і побажати всім жителям нашого міста, щоб у них завжди було натхнення ставити високі цілі і досягати їх! З Новим Роком».

 

 

 

oputyvannya2013y_6ae8fad3Євгеній Панасюк, тріаліст:

«Зустрічатиму цей Новий рік не вдома, а в Кременчуку з товаришем по команді «Монстербайкс» та коханою дівчиною. Ялинку ми не купували цьогоріч, нам її подарували знайомі. А взагалі, ялинце – обов’язків атрибут цього свята. 2012-ий рік приніс багато радкальних змін в житті та подарував подорож до Турції, там працював в екстремальному шоу, відпочивав. Всім любителям спорту бажаю у наступному році побільше яскравих змагань, карколомних перемог та несподіваного везіння».

 

 

 

 

 

oputyvannya2013w9QGkZgnyPYЮлія Тюріна, керівник танцювальної школи сальси «Casa De Ritmo»:

«Цей рік святкуватиму спочатку з друзями в ресторані, а потім на ялинці. Також планую зустріч зі своїми учнями на вечірці, яку ми організуємо в своєму залі. Це,як завжди дуже весело і цікаво. Вдома ялинку не ставила та й шкода. Я за штучні ялинки в оселях: вони і красивіші,і стоять довше. Природу треба зберігати. А в нас в школі таки стоїть жива ялинка, яку прикрасили танцівники! Цей рік для мене був дуже цікавим і насиченим! Але найбільше запам’яталися наші перші в Черкасах «Salsa Open Air» на  Хрещатик-сіті  та відкриття  нашого танцювального центру «Casa De Ritmo» та «Территорія танцю». План цього року виконано».

 

 

 

 

oputyvannyagICCNOxWynQАнтон Зубов, кікбоксер:

«Новий Рік – це сімейне свято, тому традиційно зустрічатиму вдома з батьками з коханою дівчиною, а потім в компанії друзів будемо веселитись в центрі міста. Ялинку купували, стоїть вже прикрашена, найгарніша в місті. У 2012-му найбільше запамяталося Евро-2012, було приємно дивитися на оточуючих, переживаючих людей, які вболівали за рідну країну. Також зустрів свою кохану дівчину, яку дуже ціную та люблю. В плані спортивної кар'єри, то запам’ятався Чемпіонат Європи, на якому виступив на високому рівні, закріпився в збірній України. Це новий поштовх до майбутніх перемог у 2013-му. Треба тренуватися ще більше, тому відповідальність збільшилася також. Велике дякую хотів би сказати своєму батьку та тренеру Зубову Юрію Івановичу, який вклав багато зусиль та терпіння у мої досягнення».