Наші гімнасти знову "на коні"!
Написав Максим Гаптар   
Середа, 26 грудня 2012, 09:49

gimnastiks20121225_154331

З низкою нагород повертаються черкаські гімнасти з Відкритого чемпіонату СДЮШОР "Надія" Кіровоградської області, що вчора проходив у Кіровограді. Честь Черкащини на цих змаганнях захищали спортсмени черкаської ДЮСШ "Олімпія" та смілянської ДЮСШ "Олімп". У підсумку спортсмени Черкащини вибороли 7 нагород: три золоті, три срібні та одну бронзову медаль.

 

gimnastiks20121225_133052

Вихованці Ірини Надюк та Максима Моргунова пригломошили публіку, здобувши перші п’ять місць у змаганнях за програмою другого спортивного розряду. Свою силу та вправність продемонстрували також і менші спортсмени, які підкорили змагання за програмою першого юнацького розряду.

«Для мене дуже важлива участь на цих змаганнях, адже я щороку приїжджаю сюди для участі у Чемпіонаті України. Минулого місяця на Чемпіонаті України серед учнів ДЮСШ я виборов третє місце в особистому та командному заліку. Тоді мені не вдалося справитися з надмірним хвилюванням – в перший день змагань допустив грубу помилку на килимі під час вільних вправ. Проте сьогодні все пройшло чудово, я довів, перш за все собі, що вмію долати перешкоди та перемагати» - розповідає Ковтун Ілля, член збірної команди Черкаської області.

«А для мене цей турнір важливий тим, що на моєму улюбленому приладі - кільцях мене відсудив Роман Зозуля – член збірної команди України, легенда нашого спорту. Для мене це – честь, у Романа я взяв автограф на своєму дипломі!» - ділиться враженнями Назарій Науменко, срібний та бронзовий призер України 2012 року, член збірної команди Черкаської області.

За програмою ІІ спортивного розряду черкасці вибороли перші п’ять місць, не залишивши жодного шансу потрапити на п’єдестал представникам інших спортивних шкіл:

І місце – Ілля Ковтун

ІІ місце – Назар Чепурний

ІІІ місце –Назарій Науменко

4 місце – Андрій Сіпко

5 місце – Денис Гузій

Не відстали від своїх колег й учасники змагань за програмою І юнацького розряду:

Назар Васильковський  – І місце серед 2004 року народження

Ярослав Сидоренко – ІІ місце серед 2004 року народження

Віктор Каюк – І місце серед 2005 року народження

Іван Севрук – ІІ місце серед 2005 року народження