Черкаські фітнесисти «підкорили світ»
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 12 грудня 2012, 09:17

 I765676575MG_757567567567567531

   Черкаські фітнесисти Олексій Горішний та Анна Круковська увійшли у трійку кращих спортсменів світу.

   Черкаським фітнесистам Олексію Горішному та Анні Круковській таки вдалося «підкорити» чемпіонат світу з бодібілдингу (WBPF WORLD BODYBUILDING & PHYSIQUE SPORTS CHAMPIONSHIPS) в Бангкокі (Таїланд). Тривали змагання тиждень, з 3-го по 10-те грудня. Суперниками черкасців стали найкрасивіші та найсильніші фітнесисти планети.

   «Ну, що став третім, як і в тому році, через за політизованість цього чемпіонату, не може в Таїланді європеєць обходити тайців. 1 і 2 місця у тайців. Круковська друга, теж вельми і вельми спірно, в її категорії угорка стала першою. Змагання тривали три дні, якщо не враховувати зважування і всіх інших заходів. Організація на високому рівні, проживання та харчування відмінно, як і в тому році все. Наступний чемпіонат світу буде через рік в Угорщині», – розповідає Олексій Горішний, бронзовий призер чемпіонату світу.

 I6756765765M57657567G_7560 

   Проте наші земляки без нагород додому не повернулися. Олексій Горішний, як і минулоріч, посів третю сходинку чемпіонату світу та повернувся додому із бронзовою нагородою. Його підопічній та напарниці Анні Круковській вдалося піднятися на другу сходинку чемпіонату та поповнити свою колекцію нагород срібною медаллю.

   «Чемпіонат був масштабним, кількість учасників вражала! У Бангкоку нереальна спека, зміг від вихлопних газів .. Дуже непросто було перелаштуватися. Ще й різниця в часі. Я б назвала Бангкок містом контрастів, красиві нові будівлі стоять поруч з нетрями. На вулицях брудно, специфічний запах. За цим особливого бажання гуляти по вулицях не було, хоча часу було пре достатньо. Чемпіонат проходив три дні, тому все було досить швидко і спокійно. Мені сподобалося, це досвід для мене. Звичайно, не обійшлося на змаганнях без політики і багатьох спортсменів "тягнули". Нажаль, від цього нікуди не дінешся. Друге місце – стимул вдосконалюватися і ставати краще. Це хороший результат, хоча багато хто пророкували мені перше місце. Буду працювати далі і, сподіваюся, все у мене вийде», – ділиться Анна Круковська, срібна призерка чемпіонату світу.

  Z77567567567567ea4ji6765756756TduY 

   По поверненню спортсмени розслаблятися не збираються. Планують продовжити активні тренування та розпочати підготовку вже до наступних змагань.