Міні-футболістки Черкащини відіграли чергові матчі
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 10 грудня 2012, 10:16

udpuimsbilaliniya2e9bf4e0558e"Ятрань-УДПУ-Базис" піднімається на четверту сходинку, черкаський "ІМС" зазнає шостої поразки поспіль.

Шостий тур чемпіонату України з міні-футболу серед жінок команди Черкащини проводили на виїзді. Уманська "Ятрань-УДПУ-Базис" у Білій Церкві зустрічалася з "Білою Лінією", а черкаський "ІМС" в Сумах протистояв місцевому "УАБД". Для уманчанок цей тур видався значно успішнішим.

Матч у Білій Церкві розпочинався для "Ятрані" не зовсім вдало. Господарки паркету хоча і є аутсайдерами чемпіонату, проте чинили гідний опір протягом усього першого періоду. Гравчиням "Білої Лінії" навіть вдалося вийти вперед, однак до перерви уманчанки зрівняли рахунок. У другій половині матчу уманчанки з більшим запалом помчали вперед, і це принесло свої плоди. Господарі не видали свій максимум у першому таймі, тому у другому пропустили 8 м’ячів, відігравши лише два. У підсумку 10 : 4, "Ятрань-УДПУ-Базис" здобуває перемогу, яка дозволяє команді утримувати четверту сходинку в чемпіонаті.

А у черкаськї команди "ІМС" справи йдуть кули гірше. Вояж до Сум не приніс позитивного результату для підопічних Валентина Вернигори. Черкащанки зустрічалися з середняком чемпіонату, й, очевидно, що на сьогоднішньому етапі "ІМС" не може на рівних протистояти таким командам. Як ми раніше зазначали, "ІМС" у цьому році перебуває на стадії перебудови. До складу команди прийшли нові гравці. Власне тому "ІМС" і поступився "УАБД" з рахунком 0 : 6. Після шостого туру черкащанки ділять останню сходинку разом з "Білою Лінією".