Микита Черкасов і Максим Безвугляк отримали танцювального Оскара
Написав Ігор Волошин   
Четвер, 06 грудня 2012, 10:21

viknorijaDSC_8224

   У Ялті відбувся Чемпіонат України зі стріт-дисциплін, який був відбірковим на Чемпіонат Світу IDF, та Відкриті Всеукраїнські змагання із сучасних танців.

   Заходи зібрали 5633 учасники з України, Росії, Білорусі, Молдови. Суддів чекала напружена робота, оскільки рівень танцівників був дуже високий. Рефері були запрошені з України, Білорусі, Росії, Молдови, Італії, США, Франції, Угорщини.


   Традиційно у цьому заході взяли участь і вихованці Зразкового художнього танцювального колективу «Вікторія» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру. Юні танцівники довели, що вони є одними з найкращих. Вікторія Сухенко, Дарина Яремчук, Микита Черкасов, Дарина Лобода, Євген Дубінчук, Анна Кузьменко, Єлізавета Іщенко, Анастасія Хоміч, Вікторія Сізченко, Еліза Ключнік, Маргарита Неліна, Юлія Кісляк у сольних, парних та в командних виступах неодноразово піднімались на п’єдестал пошани. Вихованці отримали квоти, щоб представляти Україну на Чемпіонаті Світу 2013 року.


  У рамках Чемпіонату України зі стріт-дисциплін традиційно проводилась церемонія нагородження «Золотою відзнакою» кращих танцівників сезону 2012 року. Тож, цього року своєрідний танцювальний «Оскар» отримали вихованці Зразкового художнього танцювального колективу «Вікторія»: Микита Черкасов у стилях «Хіп-хоп», «Диско», «Диско-фрістайл» та Максим Безвугляк у стилі «Диско». Подякою «За вклад у перемогу збірної команди України в Чемпіонаті Світу 2012» була відзначена керівник колективу Вікторія Сухенко.