Непереможний тандем вирушив за світовими нагородами
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 03 грудня 2012, 09:34

Forma435345346464456

   Фітнесисти Олексій Горішний та Анна Круковська вирушили сьогодні на чемпіонат світу до Бангкоку.

   Фінішною рискою та своєрідним підсумком для черкаських фітнесистів Олексія Горішного та Анни Круковської стане чемпіонат світу з бодібілдингу (WBPF WORLD BODYBUILDING & PHYSIQUE SPORTS CHAMPIONSHIPS) в Бангкокі (Таїланд). Найкрасивіші та найсильніші люди планети з’їдуться туди аби визначити кращих та поборотися за почесний трофей змагань. Відстоювати звання кращих спортсмени розпочнуть вже сьогодні, 3-го грудня. До змагань тандем Олексія Горішного та Анни Круковської готувався надзвичайно наполегливо.

   «Головна наша ціль – продемонструвати хорошу форму. Нікого не боюся, оскільки знаю, що багато що буде залежати від суддів. Адже це дуже суб’єктивний вид спорту. Готувалися дуже наполегливо. Це і щоденні тренування, і дієти, і 56456454554Forma2постановка власної програми. Це дуже відповідальну та серйозні змагання, тому і конкуренція там досить сильна», – розповів напередодні від’їзду  Олексій Горішний, фітнесист.

   Напередодні чемпіонату світу цей непереможний тандем виборов золото чемпіонату України. Проте, на цьому чемпіони не зупинилися, тому вирушили підтверджувати звання кращих на змагання світового рангу. Триватиме чемпіонат світу тиждень, з 3-го по 10-те грудня.  Цьогоріч черкаські спортсмени отримали ще й невеличке заохочення – нові спортивні костюми від федерації «UBPF».

   Нагадаємо, для Олексія Горішного це вже другий чемпіонат світу. Минулого року спортсмен посів там третю сходинку та повернувся додому із бронзовою нагородою.