Черкаські веслувальники грали у міні-футбол заради енергозбереження
Написав Ігор Волошин   
Середа, 28 листопада 2012, 21:24

26NMOrFEsOWcg

   У Черкасах тривають Дні сталої енергії. Серед низки заходів – є і спортивний. Понад 70 вихованців дитячо-юнацької спортивної школи з веслування віком 12-17 років змагалися між собою у міні-футбол. Прийняла захід спортивна зала школи № 34.

– Окрім своїх традиційних заходів з веслування час від часу ми проводимо і змагання з ігрових видів спорту. Цього разу ми долучилися до міських Днів сталої енергії. Таким чином ми звернули увагу наших дітей на необхідності економії електроенергії, – розповідає директор з веслування ДЮСШ з веслування Катерина Коваленко.


   У змаганнях взяло участь 10 команд – 7 хлопчачих і 3 дівчачих. Переможцем серед хлопців стала команда «Дахнівка – 1» (тренер Анатолій Кравчук), друге місце посіла команда «Дніпро – 1» (тренер Олексій Іванов) і третє – «Дрім Тім» (тренер Анна Тертична). Найкращими гравцями було визнано Максима Левченка та Олександра Гараня.

  У жіночому протистоянні беззаперечну першість продемонструвала команда «Шалені білки» (тренери Павло Кучер і Катерина Коваленко), другу сходинку утримала команда «Живчик» (тренер Ольга Шарова) і третю – команда «1+1» (тренер Анна Тертична). Найкращим гравцем визнано Сніжану Шемшур.