Центральний стадіон із 55-річчям!
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 26 листопада 2012, 22:30

UH656ogdZVDI9996g

   До Вашої уваги вітання провідних спортсменів та спортивних діячів міста до 55-річчя Центрального стадіону.

 

_2.mpg_000075420

Сергій Усаковський, футболіст:
«Бажаю, щоб і надалі стадіон розвивався. Щоб і запасне поле було, щоб і діти побільше тренувалися. Для мене, як для тренера, дуже важливо, щоб дітям було де розвиватися. Приємно, що керівництво стадіону завжди йде на зустріч і нас підтримує. Тому бажаю, щоб завжди підтримували і цей стадіон, як фінансово, так і морально».


 

 

 

 

 

_1.mpg_0009767611915 

Юрій Мрачковський, заступник директора КП «Центральний стадіон»:

«Хочеться, щоб цей стадіон став центром здоров’я для підростаючого покоління, для жителів нашого міста. Щоб він жив, жив і жив якомога довше. Щоб до нас тягнулися спортсмени та спонсори. Щоб вдалося здійснити все заплановане та зробити цей стадіон справжнім спортивним серцем міста».

 

 

 

 

 

 

REe55665vtscvm4IАнна Круковська, абсолютна чемпіонка України з фітнесу:
«Безумовно, Центральний стадіон займає перше місце за значимістю в нашому місті. По-перше, це єдине місце в нашому місті, де проходять серйозні футбольні матчі. По-друге, там знаходиться величезна кількість різноманітних спортивних секцій. Спорт в Черкасах розвивається, і це не може не радувати. Я бажаю центрального стадіону процвітання і довгих років роботи».

 

 

 

  

 

z_2317077ffaЄвген Гуд, гравець ФК «Славутич»:
«Я хотів би подякувати усьому колективу центрального стадіону, всім робітникам, які доглядають за полем, всім, хто чергує на стадіоні. Вони завжди привітні, завжди зустрічають нас, спортсменів, із посмішками та гарним настроєм. Дякую, що вони піклуються про наш комфорт. Я хотів би їх привітати і побажати найголовніше здоров’я, а все інше буде».

 

 

 

 

 

_2.mpg_000764858Валерій Губанов, колишній футболіст:
«Щоб стадіон і далі облаштовувався, розвивався, покращувався його благоустрій. Щоб у його робітників завжди було натхнення та сили підтримувати цей заклад на гідному рівні. А керівництву – незгасаючого ентузіазму, адже щоб утримувати такий заклад потрібно його неабияк любити».


 

 

 

 

 

_1.mpg_001666089673Катерина Чепурна, найстарша працівниця стадіону:
«Я побажаю щастя, здоров’я та наснаги всім, хто працює або колись працював на цьому стадіоні. Адже у нас колектив дуже дружний, тому працюється тут весело та натхненно. Звісно, хотілося б, щоб в цей заклад процвітав, щоб ним цікавилися і в нього вкладали кошти. Ми завжди раді відвідувачам, спортсменам. Це свято для всіх любителів спорту Черкащини».

 

 

 

 

 

 

U912TZuL5_8Ірина Євченко, тренер групи підтримки «Golden Ladies»:
«Щоб спортсмени та спортивні діячі кожного дня заповнювали стадіон, щоб він досягнув висоркого рівня і там проводилися не лише футбол, легка атлетика,фізкультура навчальних закладів,а й різні спортивні та творчі заходи найрізноманітніших напрямків!Я вважаю,що стадіон має важливе значенні в житті нашого міста,тому що він поєднує людей та дає змогу розвиватися спортсменам».

 

 

 

 

 

y_00aaef80Михаил Шереметьев, організатор клубу «Більярд Черкаси»:
«
Вітаю! Перш за все, хочу відзначити те, що не залежно від того, чи то футбол, чи то більярд - спорт, то є один з найважливіших вихованців дітей! Пригадую, як років 15-ть тому, коли був ще школярем, я грав на цьому стадіоні в футбол і мріяв про те, як стану відомим на весь світ! І хочу сказати, що то були одні з найщасливіших моментів мого життя! Футбол в минулому, але любов до спорту залишилася. Більярд, звичайно, зовсім інша гра, незважаючи на те, що спільне все ж таки між ними дещо є, а саме: зелене поле, кулі мов м'ячі, сітка лузи, ніби сітка воріт! Та все ж, головне інше. На мою думку, головним в спорті є те, що він захоплює людей і надає їм можливість відпочити від всіх справ, подивившись гру своєї улюбленої команди. Черкаси - чудове місто! В нас багато талановитих спортсменів, що варті того, аби грати в відповідних спортзалах, на відповідних стадіонах! 55-років - це є порівняно не великий, але, все ж таки, який важливий період для жителів нашого міста. І, маю надію, що в недалекому майбутньому, на цьому стадіоні гратимуть чемпіони України, а то й Ліги Чемпіонів! Уявіть тільки, гості з Європи не десь в Киеві, чи Львові, а у нас на стадіоні з фотокамерами в руках фотографуються на фоні м'яча!? Вболіваймо і шануймо наше надбання- 55-ту річницю спортивного свята- центрального стадіону!». 

999fxkOcorUozE

Дмитро Нємков, самбіст:
«Центральний стадіон для мене одна з найрідніших спортивних споруд. Колись я займався там у спортивній секції. Хотілося, звичайно, щоб його до кінця відреєстрували, а особливо хотілося б, щоб зробили гарні доріжки для бігу. А в цілому стадіон хороший!Тому бажаю йому багато років процвітання».

 

 

 

 

 

 

 

1_2.mpg_000764858Юрій Мовчан, колишній легкоатлет:
«Побажав би хороших меценатів, адже у наш час без цього нікуди. Ну, і, звісно, мені, як легкоатлету, який колись ще допомагав класти ці доріжки, хотілося б бачити їх оновленими. Адже у нашому місті легка атлетика розвинута, невистачає лише місць для тренувань. Тому бажаю аби цей стадіон був опорою для всіх спортсменів Черкащини.я к це було колись».

 

 

 

 

 

 

y_8f2c4731Олексій Горішний, чемпіон України з фітнесу:
«Пам'ятаю його ще з дитинства, ходив на плавання. Потім в університеті 5-ть років на ньому проводилися заняття з легкої атлетики. Побожати, щоб його вдосконалили до кінця. А то доріжки там просто в жалюгідному стані. Хочеться, щоб цей стадіон лишився спортивним серцем Черкас, як то було у моєму дитинстві».