До нових звершень
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 15 листопада 2012, 15:12

y_35037e73

   Черкаські фітнесисти активно готуються до чемпіонату України з бодібілдингу і фітнесу, який заплановано на цей вікенд.

   Цього разу титуловані місцеві фітнесисти Олексій Горішний та Анна Круковська готуються відстоювати честь Черкащини на всеукраїнській арені. Обидва спортсмени є абсолютними чемпіонами Європи з фітнесу. Цього разу вони відстоюватимуть свої чемпіонські титули на Чемпіонаті України з бодібілдингу і фітнесу у Києві. Щоденні тренування, спеціальний раціон та постійні обмеження. Таке життя у черкаських фітнесистів напередодні змагань. 

   Із самого рання в тренажерному залі лише Олексій Горішний та Анна Круковська. Уже близько місяця другим домом для них є тренувальна зала. Спортсмени готуються відстоювати честь Черкащини на черговому Чемпіонаті України. Участь у ньому спортсмени беруть вже не вперше. Анна Круковська вже має титул абсолютної чемпіонки України, а Олексій Горішний здобував перемогу на всеукраїнській першості вже двічі. Проте, незважаючи на колосальний досвід та низку титулів, до підготовки до змагань, як і раніше, обидва спортсмени ставляться відповідально.

y_96cc3ffe   «Беру участь у цих змаганнях уже не перший раз, багато разів брав участь у подібних змаганнях. Навіть двічі їх вигравав. Сподіваюся, що виграю і втретє. Тому що я готуюся зараз на чемпіонат світу, який буде у Тайланді. Це змагання прохідні але, тим не менш, до них треба підійти серйозно і теж гарну форму показати»,говорить Олексій Горішний, фітнесист.

   Незважаючи на титул чемпіонів Європи та перемогу на Кубку Світу, фітнесисти не полишають наполегливих тренувань. Кожну вправу роблять ретельно та виважено. За словами Анни Круковської, немає різниці: чемпіон ти чи ні, тренування має бути насиченим та виснажливим. Лише тоді результат стане запорукою перемоги.

   «Це щоденні тренування. У Льоші взагалі двічі на день тренування, бо він ще й аеробікою займається. Насправді я відчуваю дуже велику відповідальність, бо, маючи титул чемпіонки Європи та будучи володаркою кубку світу, хочеться показати себе з кращого боку. І я трохи хвилююся, але думаю, все буде добре», – ділиться Анна Круковська, фітнесистка.

   За словами Олексія Горішного, мірятися силами вони будуть із найкрасивішими спортсменами України.

   «Конкуренція буде серйозною, як і щороку. Будуть люди із різних регіонів Украни: це і столичні спортсмени, і з Дніпропетровська, Харкова. З великих міст, де багато спортсменів і є з кого обирати. Сильних спортсменів багато, особливо з Києва. Мені боятися немає чого, бо я двічі вже вигравав і нещодавно виграв чемпіонат Європи і я зараз найсильніший фітнесист Європи. Тому в Україні, я думаю, конкуренція буде для мене слабою», додає Олексій Горішний, фітнесист.

          hTauW65675675756868YMREyM

   Свій чемпіонський титул Олексій Горішний та Анна Круковська будуть відстоювати цієї суботи у Києві.