Черкаські танцівники збираються на чемпіонат світу
Написав Administrator   
Неділя, 04 листопада 2012, 11:08

viktoria_766678768686

   Черкаські танцювальні колективи «Вікторія» і «Таїр» відібрали на чемпіонат світу. 

   Вихованці Зразкових художніх танцювальних колективів «Вікторія» та «Театр танцю «ТАІР» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру гідно представили рідне місто на фестивалі міжнародного рівня та отримали квоти для участі у Чемпіонаті Світу із сучасної хореографії. В Одесі наприкінці жовтня тривав чемпіонат України з танцювального шоу, який став відбірковим на чемпіонат світу 2013 року, що пройде в Угорщині.

   Колектив «Вікторія» (керівник Вікторія Сухенко) показав чотири групові хореографічні композиції, за які був нагороджений кубками за І та ІІ місце. Пара Вікторія Сухенко і Євген Дубінчук отримали золото у категорії «шоу-модерн юніори», а парі Микита Черкасов і Дарина Лобода не було рівних у «контемпорарі», дует Богдана Чорна та Анна Кузьменко здобули срібло у категорії «данс-шоу» серед юсів.

   Вдалими сольними виступами порадували Микита Черкасов, Дарина Лобода, Анна Кузьменко, Богдана Чорна, Маргарита Неліна, Ольга Ліла, які у різних вікових групах та танцювальних категоріях сходили на різні сходинки п'єдесталу пошани.

       IMhfgh5464G_3605_2

   Вихованки «Театру танцю «ТАІР» (керівник Тамара Нестеренко) Євгенія Руденко та Каріна Черниш нагороджені титулом чемпіонів України в номінації «юніори – джаз-дует». Юні танцівниці посіли почесні І та ІІ місця в номінаціях «юніори – сучасний естрадний танець – соло», «юніори – народний танець – соло» відповідно. А Іванна Чухліб та Олександр Коротков зайняли ІІ місце в номінації «юси – fantasy – пара». За командні виступи артисти отримали золоті кубки в номінаціях «юніори – сучасний естрадний танець – мала група», «юніори – вільна танцювальна категорія – мала група».

   – Ми здобули лише перші квоти для участі у чемпіонаті Світу 2013 року, однак попереду у колективів ще багато роботи. Зокрема, ми повинні успішно виступити на чемпіонаті України із сучасного танцювального спорту, який пройде в Ялті у грудні, – розповідає керівник колективу «Вікторія» Вікторія Сухенко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ogp.ck.ua