Черкаська фітнесистка – «Богиня шопінгу»!+ВІДЕО
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 22 жовтня 2012, 12:23

r7SDPUdYCsI

  Черкаська фітнесистка Анна Круковська стала переможницею телевізійного шоу на телеканалі «ТЕТ» «Богиня шопінгу».

   Змінити тренажерний зал на торгівельні центри погодилася черкаська фытнесистка Анна Круковська. Спортсменка погодилася на участь у новому сезоні телевізійного проекту каналу «ТЕТ» «Богиня шопінгу» і не прогадала. Черкащанка просто приголомшила прискіпливих ведучих своїми формами, буквально не лишивши конкуренткам ні шансу. 

   «Мене запросили у це телешоу після участі у проекті «Твою маму». Туди мене теж, доречі,запросили. Сама б не стала подавати заявку. Шоу має певний формат. Там нікому не цікавий звичайний шопінг. Їм потрібні якісь конфузи, неординарні історії. А критики сидять з однією ціллю – обговорити та обсміяти. Тому до цього варто ставитися лише з гумором. Але більше у подібних шоу брати участі не буду»,  – розповідає Анна Круковська, фітнесистка, переможниця телешоу «Богиня шопінгу».

       WQ386G60sAg 

   У змаганнях «ТЕТ» брали участь чотири дівчини, серед яких і наша черкащанка. На початку програми вони демонстрували свій гардероб, який оцінювали телевізійні критики та знані шопоголіки. Потім дівчата вирушали по крамницям і на власний розгляд обирали собі нове вбрання. Проект ставив учасниць в абсолютно рівні умови: однакова для всіх сума – дві тисячі гривень та усього чотири години на шопінг. Черкащанка Анна Круковська проявила неабияку кмітливість та додала до свого дивізіону перемог ще одну. Проте цього разу не спортивну, а телевізійну, виборовши собі нове звання – «Богиня шопінгу».