Майдансери у кіно
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 19 жовтня 2012, 09:39

Tula

   Разом танцювали, разом і в кіно пішли. Черкаські майдансери змінили данспол на зручні місця в кінотеатрі. Танцівники на декілька годин окопували місцевий кінотеатр. Незвичайний подарунок черкаським майдан серам зробила Черкаська мерія. У такий незвичний спосіб вона подякувала команді за гідну участь у телешоу.

   «Я думаю, що сьогодні ви тут відчуєте себе ще раз тією командою, отою єдиною силою. Ми вас дуже любимо. Це перший крок у вашому зоряному старті. Ми будемо чути про вас і разом із вами підійматися на сходинках вашої зоряної слави», – говорить Ірина Топчій, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаського МВК.

   Можливістю безкоштовно сходити в кіно скористалися всі танцівники. На початок сеансу завітали усією дружною танцювальною командою. Емоцій майдансери не приховували. Можливості ще раз зібратися і зробити щось разом раділи всі.

   «Для мене сьогоднішній захід – це, по-перше, знову можливість відчути дух «МАЙДАН’Sу», побачити знайомі обличчя, знову провести якийсь час разом, поспілкуватися, взагалі просто зустрітися знову», – ділиться Настя Очеретянко, учасниця «МАЙДАН’Sу».

   На великих екранах танцівники співпереживали героям  стрічки «Чоловік із гарантією» та мультфільму «Замбезія». Протягом сеансу у залі панувала надзвичайно спокійна, як для драйвових майдансерів, атмосфера. Наприкінці ж, танцівники таки здивували всіх – дружно заспівали декілька пісень.