Наші кікбоксери підкорили кубок світу
Написав Максим Гаптар   
Середа, 10 жовтня 2012, 09:03

yaltakikVdwFkyVnxsA_2

Четверо черкаських кікбоксерів повернулися з нагородами з кубку світу Асоціації професійних видів єдиноборств. Мішико Беселія та Іван Ткаченко здобули золото, Артем Савенко та Олександр Ядвига задовольняються бронзою.

З низкою медалей повернулися черкаські спортсмени з кубку світу Асоціації професійних видів єдиноборств, котрий проходив з 3-го по 8-ме жовтня в Ялті. Кубок світу проходив у таких розділах: бойове самбо, кунг-фу, шут-боксинг, ММА, кікбоксинг. 

Четверо черкаських кікбоксерів не залишили жодних шансів своїм суперникам. Спробувати сили на цих змаганнях приїхали спортсмени з країн СНД.

Черкасець Мішико Беселія продовжив свою виграшну серію і здобув золото у ваговій категорії 63,5 кг. Інший наш спортсмен Іван Ткаченко не залишив шансів своїм суперникам у категорії 91+, виборовши золото. Інші два спортсмени Артем Савенко  та Олександр Ядвига піднялися на третю сходинку п’єдесталу. Тренують Ткаченка, Савенка та Беселію тренери КДЮСШ «Вулкан» Юрій Зубов та Давид Агаханов. Олександр Ядвига представляє спеціалізовану школу єдиноборств «Спартак», тренується під керівництвом Дмитраа Ткаченка та Василя Патруса.

yaltakikiAhz7iCxtdY 

«Ці змагання пройшли вдало для нас. Ми продемонстрували якісні результати. Зокрема хочу виділити Мішико Беселію, котрий провів низку вдалих поєдинків. Зокрема у півфіналі він у першому раунді нокаутував титулованого спортсмена з Азербайджану. Далі ми готуємося до наступних міжнародних змагань, де очікуємо здобути непогані результати», – зазначає Юрій Зубов, тренер КДЮСШ «Вулкан».

yaltakikVdwFkyVnxsA_1 

Наступними відповідальними змаганнями для черкаських кікбоксерів стане чемпіонат Європи. Зокрема 27-го жовтня Антон Зубов випробує свої сили на етапі чемпіонату Європи в Анкарі, а 24-го листопада четверо спортсменів: Давид Агаханов, Мішико Беселія, Ігор Приходько та Іван Ткаченко візьмуть участь в етапі чемпіонату Європи, який пройде в Бухаресті.