Черкащанка – срібна призерка чемпіонату світу з фітнесу
Написав Вікторія Хамаза   
Понеділок, 08 жовтня 2012, 07:50

Q4KM656566665658CcaKPig

   Фітнесистка Оксана Оробець стала срібною призеркою чемпіонату світу з фітнесу.

   Чергове поповнення у колекції нагород відомої черкаської фітнесистки Оксани Оробець. Цього разу до свого дивізіону нагород вона додала срібну медаль чемпіонату світу з бодібілдингу, бодіфітнесу, фітнесу та бікіні, який закінчився у неділю, 7 жовтня, у Польщі. Черкащанка потрапила до десятки кращих фітнесистів України, які захищали її честь на міжнародній арені. Тривали змагання три дні, з 5-го по 7-ме жовтня. До відповідальних змагань спортсменка готувалася як завжди наполегливо та продуктивно. Змагатися нашій землячці довелося із найкрасивішими людьми планети. Свої сили Оксана випробовувала у категорії «жінки, фітнес 163 см».

   Проте Оксана Оробець ще раз довела, що українки справді найвродливіші. Доказом цього стала друга сходинка чемпіонату світу, яку посіла саме вона. Вище нашої черкащанки вдалося піднятися лише російській фітнесистці Наталії Чукаєвій. 

   «Усім, хто мене підтримував, величезне дякую. Я дуже вдячна вам! Адже підтримка у такій справі завжди надзвичайно важлива», – ділиться Оксана Оробець, фітнесистка.

   Проте на цьому черкаська спортсменка зупинятися не збирається. Планує випробувати свої сили на черговій світовій першості, яка розпочнеться цього тижня в Іспанії!

Q4KMC88978678900caKPig