Черкаські паралімпійці отримали квартири!+ФОТО
Написав Вікторія Хамаза   
Середа, 03 жовтня 2012, 09:39

DSC_195656565617

   Черкаські призери Паралімпійських ігор отримали власне житло та грошові заохочення.

   Власне житло та фінансове заохочення отримали черкаські параолімпійці, що відстоювали честь України на цьогорічних Паралімпійських іграх. У підсумку черкаські спортсмени вибороли  три золоті та одну бронзову нагороду, а також встановити один світовий та два паралімпійські рекорди. Напередодні від’їзду обласна влада пообіцяла паралімпійцям власне житло за золото Паралімпіади. Свою обіцянку можновладці таки виконали.

   Днями Юрій Царук, дворазовий золотий призер з бігу (на дистанції100 метрів та 200 метрів), отримав 1-кімнатну квартиру. А золотий призер з кульової стрільби Василь Ковальчук отримав ключі від 2-кімнатної квартири. Не забула влада і про двох інших параліміпійців. Зокрема бронзовий призер параолімпійських ігор Андрій Стельмах отримав грошове заохочення у сумі 10000 гривень, а легкоатлет Олександр Дріга, який посів п’яте місце з бігу на 800 метрів, отримав 5000 гривень.

   «Я дуже вдячний, адже не кожна область звертає таку увагу саме на параолімпійський спорт, як Черкаська. Адже не в кожній області дають це житло і я дуже вдячний владі за те, що вони нам допомогли і напередодні Паралімпійських ігор і не забули про нас опісля них»,– коментує Юрій Царук, дворазовий паралімпійський чемпіон.

        DSC_18768868577