Черкаси – срібні призери «Майдансу»! ВІДЕО
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 29 вересня 2012, 21:52

9YnA35656845645767_IUL1M

   Щойно черкаські «майдансери» стали другим танцювальним містом країни та вибороли срібний кубок телевізійного шоу «Майданс».

  Черкаські «майдансери» «зіграли» на головній сцені столиці весілля. Саме таким святковим номером наші танцівники розпочали свій виступ у фіналі танцювального шоу «Майданс». Черкасці не лише танцювали, але й співали. Не підвів команду і головний тренер Максим Оробець. Танцював попереду всіх, незважаючи на серйозну травму. Проте ані яскрава постановка, ані танці, ані червоні чоботи Максима Оробця, який, доречі, виконав низку складних танцювальних «па», не припало до душі журі. Незважаючи на те, що черкаська команда єдина спромоглася спустити членів журі на данспол та зробити їх частиною танцювального номеру, судді були незворушні та прискіпливі. Нарікали і на недоречність постановки, і на відсутність чіткої хореографії. У підсумку, після першого сольного номеру, Черкаси отримали усього 30-ть балів. Хоча, не можна було не помітити черезмірну прискіпливість до нашої команди. 

 

   Удруге на головний паркет країни наша команда вийшла із номером «Краса врятує світ». Глядачі мали змогу побачити зворушливу постановку, уході якої танцівники демонстрували низку танцювальних малюнків, які просто «змушували» посміхнутися. Насичено, душевно та яскраво – саме так можна було оцінити другий командний виступ черкаських «майдансерів». Проте журі знову ж таки не порадувало нашу команду високими балами. Але найобурливішим став коментар Наталії Могилевської, яка, попри поставлені найвищі бали, не побачила у Черкас ані хореографії, ані танцювальних малюнків. Хоча, як зазначив ведучий шоу Сергій Лазарєв – таких чітких та зворушливих малюнків не було в жодної команди.

   Утретє на паркет відстоювати честь Черкащини вийшов вже сам Максим Оробець. Незважаючи на серйозну травму та біль, черкаський хореограф «запалив» столичний паркет, ще раз довівши, що наша команда не дарма претендує на звання танцювальної столиці. Проте, уже традиційно і передбачувано, критичними до виступу Максима була Наталія Могилевська та Олександр Литвинов, які не побачили у танці Максимуса ані «малюнку», ані «драматургії» (про другорядність якої неодноразово наголошував пан Литвинов, проте оцінюючи виступ нашої команди знову ж таки про неї згадав).

   У підсумку черкаська команда посіла почесне друге місце, набравши 135-ть балів. Бронзовими призерами стали «майдансери» із Харкова (132-ва бали). Золото дісталося танцівникам із Кривого Рогу (156-ть балів).

«Черкаський спорт» вітає наших «майдансерів» із гідним «золота» виступом! Для нашого міста ви лише переможці!