Бронза чемпіонату Європи в руках у черкасця
Написав Вікторія Хамаза   
Четвер, 27 вересня 2012, 08:50

efdfdgfhe76y4w56t4rw4yt34qtc34t4

   16-річний черкасець Євгеній Брик посів третю сходинку чемпіонату Європи з бойового самбо.

   Із бронзовою нагородою чемпіонату Європи з бойового самбо повернувся на батьківщину самбіст Євгеній Брик. Незважаючи на свій юний вік, 16-ть років, спортсмен уже має у своєму активі низку нагород із обласних та всеукраїнських чемпіонатів. До європейської першості самбіст готувався з особливою ретельністю та ентузіазмом.

  За звання кращого самбіста черкасцю довелося позмагатися із кращими спортсменами Європи. Загалом, честь нашої держави на цих змаганнях відстоювали семеро спортсменів, серед них і Євгеній Брик. За титул найсильнішого серед молоді спортсмен боровся у ваговій категорії 62 кілограми. Змагання проходили в Молдові. До участі у чемпіонаті із бойового самбо долучилося понад 500-т спортсменів. Незважаючи на досить високий рівень підготовки черкаського самбіста, йому так і не вдалося привезти додому золоту нагороду.

   «Тренувався я все літо. Тренування були дуже виснажливими, але це дало свій результат. Перший бій у мене був із українцем, я виграв. Другий – із іспанцем, а бій за вихід у фінал був із росіянином. Із незначною перевагою він виграв. Мій тренер В'ячеслав Василенко підготував мене до цих змагань. На жаль, я став третім, тому що рівень змагань був дуже серйозним. Я хвилювався», – розповідає Євгеній Брик, бронзовий призер чемпіонату Європи з бойового самбо.

    У результаті черкаській самбіст Євгеній Брик посів третю сходинку чемпіонату Європи з бойового самбо та повернувся на Батьківщину із бронзовою медаллю. Проте на цьому самбіст зупинятися не збирається, адже переконаний, що наполегливі тренування таки приведуть його на п’єдестал першості та подарують омрієне світове золото. Наразі самбіст готується до Кубку світу, який відбудеться незабаром у Ялті.