Цієї суботи всі на «Майданс»!
Написав Вікторія Хамаза   
П'ятниця, 21 вересня 2012, 11:45

3453245345334298

   Останні приготування і відїзд до столиці. Черкаські «майдансери» не перестають тренуватися. Цього разу перед танцівниками просто надскладна задача – перевершити самих себе у півфіналі телешоу «Майданс».

   Два тижні тому черкаським «майдансерам» таки вдалося вдруге приголомшити журі танцювального телешоу «Майданс» та вибороти собі перепустку до півфіналу. Танцівники дивували глядачів двома постановками. Перший номер під назвою «Матриця» був зосереджений на головному тренері команди – Максові Оробцю. Другий же, його вихованці танцювали самостійно. «Майдансери» виконали номер «Я люблю Україну». Черкасці постали перед глядачами у національних костюмах, які гармонійно доповнювали українські пісні. Протягом номеру танцівники показали низку постановок-візерунків, які зображали символи українського народу.

   Чим дивуватимуть телеглядачів черкаські танцівники цього разу поки що таємниця. Проте тренувань вони не полишають. Тренуються щодня по чотири години. Навіть незважаючи на травму коліна головного тренера Максима Оробця, танцівники працюють на повну. Наставник же обмежує себе в рухах, бо йому не можна ставати на ногу. Однак попри це Максим не пропускає тренування та працює на повну, готуючи черкасців до півфіналу шоу.

   Змагатися за звання танцювальної столиці черкаські «майдансери» будуть завтра, 22-го вересня, на телеканалі «Інтер» о 20:30. Підтримати нашу команду ви можете шляхом смс-голосування. Адже саме ваші голоси будуть вирішальними у виборі фіналістів проекту.