Міксфайтери центральної України в Черкасах визначали найсильнішого
Написав Катерина Кузьмішина   
Неділя, 19 серпня 2012, 11:11

1195877966754

   Кубок центральної України зі змішаних видів бою знайшов своїх володарів. Близько 18 міксфайтерів із міста Києва, Кіровограда, Миколаєва, Донецька, Дніпропетровська й Черкас поборолися за звання найсильнішого. За словами головного організатора турніру В’ячеслава Василенка подібний турнір у нашому місті проходить не вперше, однак рівень організації та майстерності бійців цього року значно вищий.“На сьогоднішньому турнірі виступатимуть бійці дуже високого класу – тут є чемпіони світу та Європи з панкратіону, чемпіони України з боксу та бойового самбо”, – зазначає В’ячеслав.

   Учасники турніру змагалися у шести вагових категоріях: 66 кг., 70кг., 77кг., 84 кг., 93 кг., +93 кг. Черкаси на змаганнях представлялибоксери та бойові самбісти клубу “GRIZZLY”: у ваговій категорії 70 кг.– Ізмаїл Ахмедов, 77 кг. – Сергій Чурилов, 84 кг. – Олександр Паклін та Вадим Жуковський. Перед початком бойових поєдинків “Черкаському спорту” вдалося поспілкуватися зmfDSCN0805 Сергієм Чуриловим – чемпіоном світу та Європи з панкратіону. “Як і до всіх своїх боїв, сьогодні  готовий на 100 відсотків. Я можу конкурувати як у бійцівській, так і в ударній техніці, шукатиму слабкі місця супротивника й відпрацьовуватиму їх. За рахунок того, що я досвідченіший за сьогоднішнього суперника, чекатиму на його помилку”, – зізнається Сергій.

   Спортсмен не помилився у своїх очікуваннях, адже здобув абсолютну перемогу нокаутом у поєдинку з киянином. Черкасець Олександр Паклін також відзначився переможним поєдинком:“Бойовим самбо займаюсь з дитинства, а зараз просто підтримую форму. Бій був не легкий, адже всі хлопці титуловані. Допоміг перемогти досвід і терпіння”,– розповідає Олександр.

   Переможці змагань отримають фінансову винагороду й право брати участь у Кубку України зі змішаних видів бою. Наразі вирішується, яке місто прийматиме турнір, не виключено, що це будуть Черкаси.