Черкаси приголомшили «МАЙДАНС» (+ВІДЕО)
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 18 серпня 2012, 23:00

_13095gdfgfg20752_avatar_16_1024

   Наша команда «майдансерів» посіла друге місце із 12-ти у першому ефірі шоу «МАЙДАНС». Черкащани просто приголомшили журі телепроекту «МАЙДАНС» своїми костюмами та «запалили» данспол незвичайною хореографічною постановкою та емоційними вигуками.

   Надзвичайні емоції та справжній драйв панували суботнього вечора у столиці. Випробувати свої сили та довести, що Черкаси гідні зватися танцювальною столицею, до Києва завітала команда із 200-т танцівників. Родзинка нашої команди – костюми. Перед багатомільйонною аудиторією наші «майдансери» з’явилися у вигляді славнозвісних героїв кінострічки «Аватар». 

   Організатори шоу цього сезону вирішили дещо здивувати як учасників, так і глядачів. Тому розподілили команди-учасники на чотири дивізіони за географічним показником та «прикріпили» до кожної з них по члену журі. Черкаси, як і Чернігів та Житомир, потрапили під «опіку» ексцентричного хореографа Дмитра Коляденка. Загалом, цього сезону учасників судитимуть співачки Наталія Могилевська та Руслана, хореографи Дмитро Коляденко та Олексій Литвинов. До Вашої уваги невеличка карта-розподіл команд-учасниць на дивізіони.

            454567567ytyr567567maydans_map_newcolor

   На головний данспол країни наша команда вийшла шостою. Свій виступ черкащани розпочали із постановки обличчя героя стрічки «Аватар». Протягом номеру наша команда дивувала глядачів низкою цікавих постановок, хореографічних трюків/малюнків та надзвичайно емоційним виконанням, яке час від часу підкріплювалося вигуками. Після виступу загальний бал нашої команди склав 33, що дозволило Черкасам увійти до числа лідерів. Проте у підсумку, узагальнивши бали журі разом із глядацьким голосуванням, Черкаси посіли друге місце у першому ефірі телепроекту «МАЙДАНС», набравши 43 бали. Вище нашої команди піднялися лише танцівники із Кривого Рогу.

До вашої уваги виступ черкаської команди!