Черкаси зустрічали «Схід сонця»
Написав Вікторія Хамаза   
Неділя, 05 серпня 2012, 14:20

4534rtytrfyhrtyyvVs1k_GsSo

   Надзвичайними емоціями, низкою цікавих змагань та конкурсів запам’ятався черкащанам дебют фестивалю «Схід сонця».

   Учора, 4-го серпня, на пляжі «Живчик» було не на жарт гаряче. Цього дня сонце у Черкасах сходило двічі: рано вранці та на початку самого фестивалю «Схід сонця». Аби зарядитися сонячною енергетикою та гарно провести час на захід завітало понад півсотні черкащан. Організатори фестивалю попіклувалися про те, щоб гості заходу мали змогу провести час не лише цікаво, але й активно. Зокрема, для справжніх поціновувачів спорту на гарячому піску було влаштовано декілька змагань. 

  З 12-ї години розпочали реєстрацію команди-учасники. Помірятися силами та визначити сильнішого гості заходу мали змогу у таких видах спорту, як пляжний футбол та волейбол. А для любителів «екзотики» – справжні козацькі розваги! 

  «У футбол на піску гратиму вже не вперше. Проте, як завжди, трошечки хвилююся. Адже хочеться виграти. Проте найголовніше це те, що у нас є змога так гарно провести час. Etr5645yhAFTJRD3kАдже ніякий комп’ютер чи нічний клуб не замінить старий добрий футбол та відчуття драйву, руху. Дуже радий, що завітав на цей фестиваль та маю змогу гарно, а головне – спортивно, провести свій вихідний», – ділиться Дмитро, учасник змагання з пляжного футболу.

   За звання кращих футболістів та волейболістів боролося аж дванадцять команд. У підсумку, місце на п’єдесталі першості у поєдинку з пляжного волейболу виборола команда «Глина». Другими стали волейболісти команди «Смурфики», третю сходинку зайняла команда «Дрім тім». Щодо пляжного футболу, то тут місця розподілилися наступним чином: перше місце посіла команда «Дніпро-80», друге – «Пупсюні», а почесне третє – команда «Митниця».

   «Незважаючи на наш вік та відсутність досвіду у проведенні проектів такого масштабу, нам вдалося провести фестиваль на гідному рівні. Велику подяку хочемо виразити нашим волонтерам та спонсорам, їхня підтримка відчувалася протягом всього дня! Можливо в подальшому ми зробимо цей фестиваль щорічним та більш цікавим,та поки що ми оцінюємо свою роботу та насолоджуємося результатами», – розповідає Марина Науменко, організатор фестивалю.

   Протягом дня черкащани насолоджувалися гарною грою учасників пляжних змагань. А позитивний настрій уболівальників та змагальників підтримували учасники команд КВН «Мама не дозволяє» и «Болтон». По закінченню заходу більшість учасників висловила бажання аби зробити цей фестиваль традиційним.

        9oH-MDLy5try56C5xU 

        fgdfg54454rpmCew6mTrQ 

        p456tyhgf3uloNb7lJ0