Замість дієти – фітнес!
Написав Administrator   
П'ятниця, 03 серпня 2012, 06:05

4454yutfghdfh145

   Черкащанка Катерина Слива рік займається фітнесом. За цей час змінила не лише свій спосіб життя на краще, але й допомогла змінитися багатьом друзям. Ми вирішили дізнатися секрет успіху та здоров’я у черкащанки.

 

   У минулому Катерина Слива 5 років займалася професійними танцями, але через життєві обставини змушена була залишити улюблену справу, попри власне бажання:

    «Тоді у мене настав важкий період в житті. Я не знала, що робити далі. Почалися проблеми зі спиною і від подруги випадково дізналася про інструктора-реабілітолога Станіслава Назаренка. Відразу ж зателефонувала, домовилася про тренування. Вже через чотири місяці я виконала усю програму, яку дав мені мій тренер, і почала розвиватися більше й більше. Тоді Станіслав сказав, що я могла б займатися сама. І я почала багато працювати, читати, обирати методику тренувань», - розповідає Катерина Слива.

jghjg7567rtuyt147Катерина займається, використовуючи елементи методики Сергія Бубновського - доктора медичних наук, засновника системи альтернативної неврології і ортопедії, реабілітолога. Про те, що дівчина займається самостійно, розробивши для себе індивідуальну програму, дізналися знайомі і почали разом з нею тренуватися.

«Я лише за індивідуальні тренування, адже до кожного потрібен абсолютно різний підхід. Наприклад, якщо у жінки великий живіт, то необхідно качати більше прес і відтискатися. На груповому тренуванні такого особистого підходу не отримаєш, а у кожного ж різні проблеми».

Знайомі Катерини частенько кажуть, що на тренуванні, ніби «потрапили у армію».

 «Я не шкодую нікого. Якщо у жінки є зайва вага, вона сама себе, як правило, шкодує і нічого не робить. Тому я завжди попереджаю, що у мене на тренуваннях важко, бо я не шкодую. Треба досягати результатів, а для цього – працювати».

Найбільшим досягненням Катерина вважає результат своєї знайомої, яка на початку тренувань важила 111 кг, а через чотири місяці індивідуальних занять та здорового харчування - 88 кг! Без усіляких дієт та медичних засобів, лише завдяки правильним тренуванням.

 «Будь-які фізичні вправи спричиняють спалюванню калорій і приведення свого тіла у форму. Це дуже важливо! Кожен лікар підтвердить, що тренуючи своє тіло, ми тренуємо найголовніший м’яз – серце. Воно повинне бути як кулак».

Катя двічі на тиждень прокидається о 5.50 і пробігає 10 км. Після пробіжки тренується на природі.

«Займатися спортом потрібно обов’язково! Можна бути худою дівчиною, але це не значить, що матимеш витончену та гарну фігуру. Також ні в якому разі не варто сидіти на дієтах. Краще мати здорове харчування. Неважливо 20 років тобі чи 90 – ти можеш все!».

        002hghgjge8e491b09a55f1bac8b9f7f969c26_L 

Власний успіх у спорті та заняття зі знайомими надихнули Катерину вступити на факультет фізичного виховання у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, щоб займатися спортом професійно. Бажаємо дівчині ще більше досягнень у своїй роботі і закликає усіх «бути у формі» - як наша героїня.

 

 

 

 

НародUA