Черкаський екіпаж виграв Кубок України з авторалі
Написав Людмила Шевченко   
Середа, 01 серпня 2012, 12:01

1normal_LIM_1572

 

     Черкаський екіпаж  на  третьому етапі Кубка України - «Куяльник ралі» виборов золото. Тандем Павла Малова та штурмана Олександра Островського, вперше за останні 5 років, став кращим у класі  авто «У-1600».  Відтепер за сумою трьох етапів  кубка України черкащани очолють всеукраїнський рейтинг.

 

   Про цю перемогу черкаський дует мріяв вже давно. Втім, виникали різні проблеми:  то фізична готовність, то несправності автомобіля, то ряд інших факторів. Цього разу, говорить Павло Малов, фортуна була на їхньому боці.

158 кілометрів – таку відстань долали учасники  заїзду. Траса   «Куяльник ралі» пропонувала  екіпажам  різноманітні спец ділянки з гравійним покриттям, крім того високі підйоми та  круті повороти.   Загалом стартували близько 50 екіпажів, серед яких  гості з Білорусії, Молдови, Росії та Туреччини.

2normal_LIM_2657

   Павло Малов, переможець кубка України «Раллі Куяльник»:  «Вперше за всю мою кар’єру цього разу не було ніяких технічних збоїв та глобальних поломок. Вся команда спрацювала на відмінно, не підвела і траса. Цілком вірогідно, ще це було пов’язано з моїм Днем народження, який я святкував в цей день».


   Нині  учасники  готуються до наступного старту, третього  етапу чемпіонату України з авторалі,  який  за два  тижні відбудеться в Маріуполі. Крім того, попереду на черкаських гонщиків чекає найпрестижніша гонка в цьому сезоні  - «PRIME YALTA RALLY».