Чемпіонат області зі спортивної риболовлі відбувся на Смілянщині
Написав Administrator   
Четвер, 14 липня 2016, 16:06

image1fotofirst

Уперше на Черкащині відбувся Відкритий чемпіонат області зі спортивної риболовлі серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату.

У змаганнях прийняли участь візочники та особи з важкими ураженнями ОРА. Головний суддя чемпіонату - Скачков А.О.

Чемпіонат пройшов на мальовничому ставку с.Мале Старосілля Смілянського району завдяки допомозі відомого смілянського веслувальника та тренера Мотузенка Олександра Олексійовича, Заслуженого майстра спорту СРСР, срібного призера Олімпійських ігор у Сеулі 1988 р., чемпіона світу 1987 р, 1989–1990 рр.

 

Організували змагання Черкаський центр «Інваспорт», спільно з Черкаським відділенням НОК України.

Спонсорську підтримку надала компанія «MEGAMIX», яка надала підкормку для риби всім учасникам та подарунки для нагородження переможців.

 

Ідею проведення подібного заходу надав головний спеціаліст Центру «Інваспорт» Пасічник Костянтин Дмитрович, який не встиг її втілили. Саме рік тому він помер від важкої хвороби. Але його задуми втілили два відомих паралімпійця – Заслужені майстри спорту України Дріга Олександр та Скачков Антон.

У чемпіонаті прийняли участь представники м.Черкас, Сміли та Смілянського району.Учасники змагалися у ловлі риби поплавковою вудкою на один гачок, по командах. Час змагань – 3 години. Кращі командивизначалися по вазі улову.

 

І місце виборола команда м.Черкас, у складі Куника Олександра, Тихонова Євгена та Танцюри Сергія. 

На ІІ місці – команда м.Сміли та м.Черкас, у складі Горбачової Марії, Подзігуна Віктора та Зеленька Сергія. 

На ІІІ-му – команда м.Сміли, у складі Комиза Дмитра, Маслюка Сергія та Федоренка Ростислава.

 

Абсолютним переможцем змагань став Куник Олександр, а в номінації«Найбільша риба»переміг Сергій Зеленько з м. Черкас, якій спіймав  рибу вагою 1380 г.

imagedjskaaaa

Сергій Зеленько

imagetipok

Олександр Куник

Переможці змагань отримали медалі, грамоти, подарунки від Черкаського відділення НОК України та вудки та прикорму від компанії «MEGAMIX».

Після змагань, втомлені та задоволені, учасники насолодилися смачною ухою.