Черкаські інваспортсмени - бронзові призери чемпіонату України з футзалу
Написав Administrator   
Вівторок, 22 березня 2016, 13:56

4343434556568футзал

Нещодавно в м. Дніпропетровську, в спортивному комплексі «Динамо», пройшов чемпіонат України з футзалу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

   У змаганнях прийняли участь 10 команд, які були розділені на 2 підгрупи - А і Б. В групі А змагалися збірні команди областей із Дніпропетровська, Чернігова, Харкова, Рівного і Києва. В групі Б - команди Волині, Хмельницького, Сум, Черкас и Херсона.

   Для команди Черкаської області чемпіонат розпочався з поразки – наші спортсмени поступилися команді Хмельницького з рахунком 4:8. Але поразка тільки роздратувала хлопців, вони зібралися і більше не програли жодної гри. Наступного дня вони обіграли збірну Херсона з рахунком 9:1, перемогли Волинь з рахунком 5:4 та Суми з рахунком 4:1.

   В останній день турніру визначились переможці чемпіонату. В боротьбі за ІІІ місце спортсмени Черкащини отримали впевнену перемогу над командою Київскої області з рахунком 6:2 і стали володарями «бронзових» медалей.

   Нажаль, не порадіє за перемогу, разом зі спортсменами, перший тренер команди – Пасічник Костянтин Дмитрович, який передчасно пішов із життя 23 вересня 2015 р. Саме він доклав багато зусиль для створення команди, пошуку гравців та тренуванням, саме завдяки йому воротар Кулинич Богдан сьогодні грає в основному складі збірної команди України та буде представляти область на Паралімпійських іграх 2016 року в Бразилії. Зараз команду тренують молоді тренери Пустовіт Віктор та Микитченко Максим.

 

 

Підсумкова таблица виглядає так:

1. Дніпропетровська область

2. Хмельницька область

3. Черкаська область

4. Київська область

5. Волинська область

6. Чернігівська область

7. Сумська область

8. Рівненська область

9. Харківська область

10. Херсонська область

 

На фото: Зліва направо, стоять: Кулинич Богдан, Ткач Артем, Доненко Іван, Коркоць Богдан, Хорольський Вадим, тренер Микитченко Максим.

Сидять: Балакай Антон, Стародуб Андрій, Тихонов Євгеній.