Фінішувала обласна Спартакіада «Сила духу»
Понеділок, 01 травня 2017, 15:54

010517 3

У спорткомплексі «Манеж» учасники 10 команд у змаганнях з шахів, настільного тенісу, дартсу, гирьового спорту, армспорту

 

Відповідно до Положення про Всеукраїнську Спартакіаду «Сила духу», яка проводиться щорічно з метою підтримки та цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж засобами фізичної культури і спорту у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань,проведено відбіркові змагання обласної Спартакіади.

У спорткомплексі «Манеж» СДЮШОР учасники 10 команд у змаганнях з шахів, настільного тенісу, дартсу, гирьового спорту, армспорту, бомбаскету визначали переможців та кандидатів на участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської Спартакіади, які відбудуться у червні місяці у місті Одеса.

Під час урочистого відкриття Спартакіади до учасників звернувся в.о.начальника управління фонду у Черкаській області Роман Момот, який привітав учасників з початком змагань, побажав успіхів та оголосив привітання від директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України Валерія Акопяна.

Привітали учасників та побажали успіхів почесні гості змагань Борис Райков – президент обласного союзу промисловців та підприємців, Петро Шевченко – голова федерації профспілок області, голова ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський.

За підсумками змагань суддівська колегія визначила переможців та призерів у кожному з видів програми Спартакіади, які нагороджені дипломами та медалями, також сформовано збірну команду області на участь у Всеукраїнській Спартакіаді.

Переможцями з видів спорту стали з дартсу Наталія Календрузь з Умані та Ігор Гуртовий зі Сміли, переможцем з шахів став Олексій Власенко з Драбова, черкащанка Наталія Кононенко здобула перемоги в настільному тенісі та бомбаскеті, канівчанин Сергій Пільнов переміг в настільному тенісі а Юрій Романовський зі Шполи у бомбаскеті, у змаганнях з армспорту Микола Тутаев зі Звенигородки та Олег Величко з Тального а в змаганнях з гирьового спорту Олександр Стеблина з Золотоноші та Руслан Гасімов зі Сміли.

Нагородження переможців провів Роман Момот та побажав членам збірної команди області якісної підготовки та перемог у Всеукраїнській Спартакіаді.