"Імпексагро" знову обіграв "Кримсоду"
Написав Стас Лопес   
Субота, 11 лютого 2012, 14:12

x_f3cca9d7

"Імпексагро" - "Кримсода" 3:0 (25:21; 25:23; 25:22)

  Черкаський "Імпексагро" вдруге переграв лідера чемпіонату - красноперекопську "Кримсоду"

 

Статистика: :

"Імпекс": Пясковський 18 очок; Кушнір 18; Заїка 13; Юшкевич 4; Бойко 2; Білий 2 

"Крим": Петунін 15 очок; Шоркін 9; Щеколюк 6; Міщук 6; Панкратенков 5; Ковальчук та Кузнєцов по 2

Без емоцій, без самовіддачі, без боротьби – так красноперекопська «Кримсода» віддала перемогу черкаському «Імпексагро». Вдруге аграрії переграли беззаперечного лідера чемпіонату, не віддавши тому жодного турнірного очка. Цього разу, аби розбагатіти на три пункти, аграріям довелося провести на паркеті трохи більше години. За відсутності в Черкасах лідерів гостей взяти на себе гру так і не зумів. А от у формі «Імпексагро» сьогодні запалювало тріо: Пясковський-Кушнір-Заїка. Загроза, яку принесли ці волейболісти супернику на краях сітки, і стала вирішальною у грі. В результаті, це тріо зібрало 49 очок із загальних 68-ми командних! Загалом, в не надто видовищному матчі перемогу оформив той, кому вона була більше потрібною.

Євгеній Бородаєнко, головний тренер ВК «Кримсода»: «Знаєте, ми виходили на майданчик не задля того, аби перемогти будь-якою ціною, а для того, щоб награти резервістів команди. Можливо, так ми вчинили дещо несправедливо по відношенню до інших команд ліги, але вони виконують свої завдання, а ми – свої. До нас також несправедливо поставилась ліга, адже ми завершимо регулярний чемпіонат беззаперечним лідером, а в наступній стадії змагань очки обнуляться – це неправильно. Щодо «Імпексагро», то сьогодні команда показала гарний волейбол, з яким вони можуть пройти далі».

Валерій Пясковський, гравець ВК «Імпексагро»: «Головне завдання ми виконали – здобули очки. В нас ще є резерв, ми можемо додати і в прийомі, і в швидкості самої гри. Сподіваюся, що він розкриється, коли нам буде потрібен.