«Імпексагро» подарує місту гру
Написав Вікторія Хамаза   
Вівторок, 07 лютого 2012, 13:16

dsfdvdfvdfvfgbfgb34534_3

   Черкаси готуються до справжнього великого волейболу, адже саме наше місто прийме два поєдинки черкаських волейболістів із командою, яка є номером один чемпіонату країни – «Кримсодою» з Красноперекопську.

    Якщо ви є фанатом такого виду спорту, як волейбол, то на вас чекає приємна новина. На початку цього вікенду у Черкасах розпочнеться протистояння двох запеклих волейбольних суперників. На паркеті, аби довести свою перевагу над суперником, зустрінуться черкаська команда «Імпексагро Спорт» та красноперекопська «Кримсода». Наразі, волейбольна команда «Кримсода» посідає перше місце турнірної таблиці волейбольної суперліги, а «Імпексагро» – четверту сходинку. Тому на черкащан чекатиме справді важке протистояння, адже на паркет вони вийдуть проти суперника, який, покищо, є волейбольним лідером країни.

   Нагадаємо, останню свою гру черкаський волейбольний клуб «Імпексагро» провів проти харківських залізничників. Нажаль, фортуна відвернулася від наших волейболістів і черкащанам не вдалося вибороти перемогу. У результаті, «Імпексагро Спорт» поступилася харківській команді із рахунком 1:3. Таким чином харківська команда «Локо-Експрес» автоматично зайняла третю сходинку турнірної таблиці волейбольної Суперліги, тим самим, понизивши черкаське «Імпексагро» до четвертої сходинки. 

    Тому для черкаської команди «Імпексагро Спорт» майбутня гра із лідером чемпіонату країни, красноперекопською «Кримсодою», стане своєрідною спробою реабілітуватись після низки поразок, які спіткали команду на початку цього року, та можливістю нарешті піднятися у турнірній таблиці національного чемпіонату. Адже лише три кращі команди Суперліги матимуть можливість потрапити у плей-оф чемпіонату. У будь-якому разі, на фанатів волейболу чекатиме запекла та цікава боротьба, яка розпочнеться 10-го лютого (п’ятниця) о 17:00 та 11-го лютого (субота) о 12:00 у спортивному залі палацу спорту «Будівельник». Приходьте, насолоджуйтесь та вболівайте!