«Імпексагро» без боротьби поступився «Локо-Експресу»
Написав Стас Лопес   
Субота, 04 лютого 2012, 23:00

30.09.11_ias-fvr

 

  Сьогодні в чоловічій волейбольній Суперлізі зіграли матчі восьмого туру чемпіонату. Черкаський «Імпексагро» ніяк не може знайти своєї гри в 2012-му році. За останній місяць аграрії провели чотири матчі і в жодному з них не зуміли зачепитися за турнірні очки. Більше того, команда Віктора Михальчука перемоги в останніх двох турах віддала своїм принциповим суперникам в боротьбі за місце в плей-оф. Спершу черкасці оступилися в Полтаві «Фавориту», а вчора та сьогодні не змогли нічого протиставити харківському «Локо-Експресу». Те, що вчора відбувалося на паркеті, взагалі можна назвати жахом: краща партія для віце-чемпіона країни завершилася з програшем – 19:25, дві інші констатували розгромний провал 16:25 та 12:25.


  Сьогодні «Імпексагро» був сповнений бажанням взяти реванш, але друга команда харківських залізничників, котра з повернення після травм своїх основних волейболістів виглядає дуже якісно, знову видалася не по зубам черкаським волейболістам. В результаті, «Імпексагро» виграв лише третій сет 26:24 і припустився поразки з рахунком 1:3.


  Ці невдачі примусили черкасців опуститися на четвертий рядок турнірної таблиці. Їх же третю позицію зайняв «Локо-Експрес», який відірвався відразу на 5 очок. Зрештою, для черкаської молодої команди ще не все втрачено. Більше того, боротьба за місце в плей-оф, куди вийдуть лише три кращі команди, тільки починається. В регулярному чемпіонаті кращим волейбольним клубам країни потрібно відіграти ще по 6 турів.