Легенда черкаського волейболу – Сергій Середа продовжує феєрити
Написав Стас Лопес   
Вівторок, 07 квітня 2015, 09:11

seredaimag

Сергій Середа - №14

 

 

   Легендарний черкаський волейболіст, екс-гравець збірної України та багаторазовий чемпіон української Суперліги у складі черкаського «Азоту» – Сергій Середа продовжує свою довготривалу кар’єру. Волейболіст, якому зараз 41 рік (!) наразі грає у фінальному етапі української Суперліги. Наприкінці сезону він визвався допомогти ВК «Вінниці». Цікаво, що восени наддосвідчений Середа ще й виграв кубок Молдови з тираспольським «Динамо».

 

   Днями черкасець став співавтором кількох сенсації. «Вінниця», яка всерйоз не вважалася (до повернення у волейбол Середи) претендентом на срібні медалі, ледь не обіграла харківський «Локомотив». У другому турі фінального етапу український топ-клуб лише у п’ятій партії взяв гору – 3:2. А от у принциповому матчі в боротьбі за срібло «Вінниця» розібралася з «Хімпром» - 3:2. І знову прекрасну гру у захисті показав ліберо – Сергій Середа. 

 

   Таким чином, після другого туру «Вінниця» посідає друге місце у турнірній таблиці фінального етапу. Попереду у фіналі чоловічої волейбольної Суперліги ще два тури, у Сумах та Харкові. 

 

7823647823984