Фінішував відкритий Кубок Чигирина з волейболу
Написав М. Мотренко   
Четвер, 05 лютого 2015, 13:24

I71MG 0007 1

Волейбол у Чигирині

 

   Днями до головної спортивної арени Чигирина, на запрошення організаторів заходу, завітали команди з Кременчука, Світловодська, с. Стецівки та місцевих аматорів, щоб помірятися силами у відкритому Кубку Чигирина з волейболу.  Сліпий жереб у першому турі звів місцеві волейбольні команди. Гору взяли господарі майданчика, які із не великим запасом переграли стецівських волейболістів. У другій грі кременчуцька команда «Спорт-Лайф» не залишила шансів світловодській команді «КремГЕС». Проте наступна дуель, між кременчуцькими та стецівськими волейболістами викликала велику інтригу. Всі глядачі та учасники підтримували сільську команду і хлопці старалися віддаючи всі сили  довівши рахунок до рівного – 24:24. Прикро, але фортуна була на стороні Кременчука- 26:24. Піймавши кураж  «Спорт-Лайф» легко здобула перемогу у другій партії.

 

    Ще більш видовищною була гра між господарями та гостями із Світловодська. Першу партію виграють чигиринці, друга за «КремГЕСом». Такого перебігу подій ніхто не очікував. У третій партії напруга тривала всю гру, поскільки команди ішли «очко в очко». Аншлаг уболівальників не допоміг нашим хлопцям здобути перемогу у вирішальному поєдинку, який закінчився лише з  2-ох очковою різницею. В наступному поєдинку «КремГЕС» показала злагоджену технічну гру і перемогла наших сільських спортсменів. Слід зазначити, що в останній зустрічі вирішувалась доля золотого трофею змагань. Чигиринці за-будь яких обставин були налаштовані на перемогу. Вийшовши на «форматор» команди Кременчука та Чигирина демонстрували обоюдні відмінні дії у нападі та захисті про що свідчить результат 25:23 у першій та другій партії де переможцями ставали як гості так і господарі. І лише у третій  партії не зралили переможній тактиці кременчуцькі волейболісти, перемігши чигиринців.

 

72IMG 0019

 

         Завідуючий сектором у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Микола Мотренко нагородив переможців дипломами, медалями та вручив команді «Спорт-лайф» головний трофей турніру – Кубок.