Черкаські волейболісти визначили кращих поміж себе
Написав Вікторія Хамаза   
Субота, 19 квітня 2014, 09:27
19 04 2014 5101aae1 1
   Кращі волейболісти області змагалися за нагороди перших спортивних ігор.
   Черкаські волейболісти визначили кращих поміж себе. У місті тривають перші спортивні ігри. У них беруть участь студенти вищих навчальних закладів області. Серед представниць прекрасної статі перемогу в турнірі з волейболу виборювали чотири команди. В гості до студенток Інституту банківської справи завітали їхні колеги з ЧНУ та ЧДТУ. А також Уманського педагогічного університету імені Павла Тичини.
   «Мы стараемся быть на уровне. В прошлом году заняли второе место. Будем бороться за второе место и сегодня»,– говоритьМикола Зуєнко, завідувач секції фізичного виховання ЧІБС.
   Цього разу господарки змагань повторили свій торішній результат. Команда Інституту банківської справи посіла друге місце. Золото турніру прогнозовано здобули студентки національного університету. Вони перемогли в усіх трьох поєдинках. На третій сходинці дівчата з Уманського державного педагогічного університету.

19 04 2014 5101aae1 2

   «Все областные соревнования у нас проходят в преддверии Всеукраинского фестиваля спортивных игр. Поэтому на областных соревнованиях мы определяем победителей, которые будут представлять нашу область на всеукраинских соревнованиях», – зазначає Антоніна Саприкіна, начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.
   У змаганнях чоловіків перше місце вибороли волейболісти Інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.