Екс-гравці черкаського «Круга» стали чемпіонками України
Написав Стас Лопес   
Неділя, 13 квітня 2014, 17:01
1khimik champion 2014 

  Найтитулованішої жіночої волейбольної команди України вже давно, як не існує, а її колишні гравці продовжують збирати золоті нагороди Суперліги.

Мова йде про черкаський «Круг», який кілька сезонів тому залишився в історії вітчизняного волейболу. Сьогодні екс-тренер черкасців – Сергій Голотов привів до чемпіонства южненський «Хімік». Причому для команди з Южного це четверте чемпіонство поспіль. Окрім тренера основними гравцями «Хіміка» є тріо колишніх лідерів черкаського «Круга», а це Марина Захожа, Ірина Трушкіна та Ольга Савенчук, які ще в Черкасах виборювали своє перше чемпіонське звання. Окрім того капітаном «Хіміка» - Наталія Новгородченко  корінна черкащанка.

 

  Цього сезону волейбольного чемпіона серед жіночих команд визначали за підсумками двох фінальних турів, останній з яких відбувався у Южному. Ключовий матч фінальної четвірки відбувся вчора, коли на паркеті «Олімпу» свої стосунки з’ясовував «Хімік» та «Сіверодончанка». Перемога «Хіміка» - 3:0 наблизила цю команду до золота на відстань однієї руки. Дістали ж золоті нагороди волейболістки «Хіміка» сьогодні, коли, також у суху, переграли «Галичанку».

 
 
phoca thumb l him-sever 11