«Круг» без шансів програє вдома
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 14 жовтня 2011, 22:41

krug2

Черкаський «Круг» у другому турі жіночої волейбольної Суперліги програв вдома луцькій «Волині" -  0:3.

   Через фінансову скруту цьгорічний склад «Круга» кардинально змінений порівняно з кращими і навіть минулим сезоном. Тому очікувати на «чемпіонську» гру від експериментального складу команди не доводиться. До того ж на старт другого туру Суперліги до ПС «Будівельник» завітав один із лідерів чемпіонату, «Волинь». Луцька команда, яка міцно підсилилася рядом волейболісток має вперше у своїй історії чемпіонські амбіції, тому приїхала в Черкаси лише за перемогою.
Із самого початку матчу волинські волейболістки повели в рахунку 8:0, тим самим спантеличивши черкаську команду. «Кружанки» намагалися вирівняти гру, і це їм вдалося лише під кінець стартового періоду. Черкаські волейболістки майже відіграли відставання «-8», однак волинянки не відпустили своєї переваги і виграли стартовий сет з рахунком 23:25.
   В другому та третьому періоді малюнок гри змінився: черкащанки виходили вперед, однак їхня перевага в 2–3 очки під середину партії танула, і «Волинь» доволі легко здобувала перемогу в партії, не випускаючи суперника навіть з двадцятки набраних очок. Друга та третя партія закінчилася з рахунком 17:25 та 20:25 на користь гостей, і як наслідок черкаські волейболістки програли. Табло палацу спорту зафіксувало фінальний рахунок 0:3 на користь гостей.
Незважаючи на невиразну гру команди, черкаські вболівальники гаряче підтримували «кружанок». Ось так говорить про гру команди вболівальник із 10-річним стажем Анатолій Григорович:
«Грою команди я не задоволений, але нічого з цим зробити не можна. Кращі волейболістки «Круга» попереходили в команди, де більше платять, а ті дівчата які лишилися – грають на максимумі можливостей. Фізичний стан волейболісток хороший, проте морально вони не зовсім готові грати. Не можуть зібратися й відіграти відставання».

 
Цілком вірогідно, що з цими твердженнями згоден і наставник "Круга" Сергій Голотов, однак запитати про це в титулованого наставника, який, як ошпарений вилетів із зали, після останнього розіграшу, так і не вдалося.

 

  Завтра о 12.00 команди зіграють другий матч.