У Маньківці відбувся волейбольний турнір
Написав Наталія Филипчак   
Середа, 19 березня 2014, 09:22

peremohci tyrniry298903

Переможці турніру - команда Молодецького

  

   Днями у спортивних залах Маньківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа-гімназія» відбувся Кубок з волейболу, приурочений 200-річчю з Дня народження Т.Г.Шевченка. В змаганнях взяли участь команди Молодецького, Чорної Кам’янки, Дзензелівки та команди «Кернел». В безкомпромісній боротьбі, яка проходила по круговій системі, команди визначали переможця. Перемігши почергово своїх суперників, у фінальному двобої за головний приз зустрілись команди Молодецького та Маньківки. У видовищному та напруженому поєдинку між молодістю та досвідом, фізична витривалість взяла верх над бажанням, а відтак, перемогу святкували молодецькі спортсмени з рахунком 2-1 (25-21; 23-25; 15-12). 

 

   Отож, Кубок з волейболу, приурочений 200-річчю з Дня народження Т.Г.Шевченка, здобула команда Молодецького, друге місце у маньківчан, третє у команди організаторів турніру - «Кернела». Кращим гравцем турніру визнано Людмилу Колісник з Чорної Кам’янки.

 

   Команди отримали призи та грошові винагороди, які були вручені завдяки фінансовій підтримці ТОВ «Чорна Кам’янка», що входить до груп компанії «Кернел».