У Черкасах відбувся фінал чемпіонату з волейболу серед підрозділів державної служби охорони
Написав Administrator   
Четвер, 31 жовтня 2013, 11:02
19firevolleyfire948506
   Змагання з волейболу серед регіональних підрозділів ДСО проводяться щороку. Цього року чемпіонат з волейболу було присвячено 61-й річниці з дня створення міліції охорони. Фінал чемпіонату відбувся в Черкасах.
   Щоб прийняти участь у фінальній частині змагань, спортсменам довелося відстоювати свою майстерність у напруженій боротьбі під час попереднього його етапу, де путівки до фіналу виборювались серед 26 команд.
На фінальні ігри чемпіонату України з волейболу серед підрозділів Державної служби охорони з’їхалися вісім кращих команд. За місця на п’єдесталі боролися представники Вінницької, Дніпропетровської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Чернівецької областей та міста Київ.
   24 жовтня у спортивному залі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулось урочисте відкриття чемпіонату. Начальник Управління Державної служби охорони при УМВС України в Черкаській області підполковник міліції Василь Курятник привітав усіх гостей та побажав учасникам змагань позитивних емоцій, удачі та перемоги, а також відзначив, що волейбол – це, насамперед, командна гра. В ній спортсмени мають змогу відчути підтримку товаришів, їхню взаємодопомогу. Саме від цього залежить загальна перемога команди.
   Команди впродовж двох днів змагались за першість. Всі, хто був присутній у залі, могли оцінити, з якою завзятістю і майстерністю кожна команда намагається обіграти суперників. І чим ближче до кінця матчу, тим більше розпалювалися пристрасті на полі.

267н56756354у5464565686е78634

   За результатами запеклої боротьби переможцем стала команда УДСО при УМВС України в Рівненській області.
- Коли міліціонер – спортсмен, він відповідно намагається досягти результатів у спорті і відповідно в професійній діяльності є кращим. У волейбол я граю скільки служу, а служу я в державній службі охорони вже майже 28 років. Весь цей час займаюся волейболом, – говорить капітан команди ДСО, заступник начальника управління міста Рівне Леонід Пітель.
   Упродовж кількох років рівненські охоронці були серед призерів. І от нарешті омріяна перемога.
Нагородити переможців та учасників волейбольного змагання завітав начальник Департаменту Державної служби охорони Анатолій Назаренко.
   - Скільки існує Державна служба, скільки ми змагаємося. Люди гуртуються, вони спортивно підтягуються. Ми все сьогодні робимо для того, щоб спорт в підрозділах ДСО набував широкого розвитку. У нас є таке бажання, щоб особовий склад перш за все був підготовлений як фізично, так і морально, – сказав Анатолій Назаренко.
Друге місце у всеукраїнському чемпіонаті посіла волейбольна команда зі столиці. Впродовж п’яти років кияни були кращими. Обіцяють відвоювати золоті нагороди вже за рік.
   - До фіналу досить важко пройти, бо дуже хлопці до волейболу стрімкі. Психологічно ми ніколи не здаємося, якщо фізично ще куди не йшло, то психологічно – всі настроєні по-боєвому, як і на роботі, – говорить капітан команди міста Київ, підполковник міліції Державної служби охорони Олександр Оверчук.
   Третє місце в запеклій боротьбі вибороли охоронці з Чернівців. Їхній волейболіст Ігор Скрипник став найкращим нападником змагань чемпіонату. Команди-переможці отримали почесні нагороди, кубки та медалі.Про це повідомляє прес-служба управління ДСО України в Черкаській області.